Vanhemmille

Kodin ja koulun yhteistyö on määritelty opetussuunnitelman perusteissa. Yhteistyön käytännöt sovitaan koulun ja vanhempien kesken.

Sähköinen reissuvihko Wilma on keskeinen työkalu kodin ja koulun yhteydenpidossa.

Peruskoulun johtokunta koostuu vanhempien, oppilaiden ja henkilöstön edustajista. Johtokunnan puheenjohtaja on Harri Kivi-Koskinen.

Vanhempainyhdistys

Tehtaankadun koululla toimii aktiivinen vapaaehtoisvoimin pyörivä vanhempainyhdistys. Olet saattanut nähdä meitä erilaisissa koulun tilaisuuksissa, jotka ovat vanhempainyhdistyksen keskeisintä toimintaa. Vuosittain järjestämme pihatapahtumaa, joulumyyjäisiä, leffailtaa, discoja sekä nyyttäreitä vanhemmille.

Toimintamme tavoitteena on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä lisätä Tehtisläisten hyvinvointia. Vanhempainyhdistys panostaa aktiiviseen vuorovaikutukseen koulun opettajien ja rehtorin kanssa sekä toimii vanhempien äänitorvena.

Vanhempainyhdistyksen toimintaan liittyy oleellisena osana varojen kerääminen, joilla tuetaan kouluyhteisön hyvinvointia ja tapahtumia, koulun kerhotoimintaa sekä erilaisten välineiden (välituntitarvikkeet, lehdet) hankintaa. Lisäksi VY myöntää vuosittain stipendejä. Vanhempainyhdistyksen varainhankinta kohdistuu kaikkien Tehtis-perheiden eduksi.

Kutsumme sinut mukaan toimintaan. Vaihtoehtoja on monia, joista voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimman. Voit osallistua aktiivisesti toimintaamme
1. osallistumalla tapahtumien järjestämiseen
2. toimimalla luokan yhdysvanhempana tai
3. ilmoittautumalla hallituksen työskentelyyn mukaan.
Ota yhteyttä vytehtis@gmail.com ja kerro mikä olisi sinulle mieleinen tapa olla mukana toiminnassa. Keskusteluihin ajankohtaisuuksista voit osallistua liittymällä vanhempien FB-ryhmään.

Jos kalenterista ei löydy tilaa voit huokaista helpotuksesta, ketään ei velvoiteta aktiviiseksi toimijaksi. Riippumatta siitä minkä tavan valitset, muistathan osallistua maksamalla vuosittaisen 20€ jäsenmaksun Holvi-verkkokaupassamme. Jäsenmaksun maksamalla varmistat, että pystymme tukemaan jatkossakin Tehtiksen toimintaa.
 

VANHEMPAINYHDISTYKSEN HALLITUS JA LUOTTAMUSHENKILÖT


Leena Ankkuriniemi (PJ), 040 724 6843
Marie Gästrin-Aarvala, varapuheenjohtaja (5A)

Henna Haaparanta-Koskinen, sihteeri (1B, 4B)
Riikka Suominen, rahastonhoitaja (3B)
Merja Sormaala (5C)
Tatu Vehmas (5B)

Jos sinulla on ideoita, ihmetyksen aiheita, huolia tai iloja, meitä voi nykäistä hihasta. Tehdään Tehtiksestä yhdessä lapsille Suomen paras koulu kasvaa! Käy tykkäämässä FB-sivustamme ja pysyt ajan tasalla koulun asioissa!
TERVETULOA MUKAAN!JAA
28.11.2017 19:21