Suoraan sisältöön

Vanhemmille

Kodin ja koulun yhteistyö on määritelty opetussuunnitelman perusteissa. Yhteistyön käytännöt sovitaan koulun ja vanhempien kesken. Sähköinen reissuvihko Wilma on keskeinen työkalu kodin ja koulun yhteydenpidossa.

Koulun johtokunta

Koulun johtokunta hoitaa osaltaan kodin ja koulun yhteistyötä. Johtokunnan tehtävät on määritelty tarkemmin Helsingin kaupungin hallintosäännössä. Peruskoulun johtokunta koostuu vanhempien, oppilaiden ja henkilöstön edustajista. Johtokunnan puheenjohtajana toimii Merja Ahtikari, p. 050 400 7097.

Vanhempainyhdistys - Tervetuloa mukaan!

Jokainen Tapanilan ala-asteen koululaisen huoltaja on lämpimästi tervetullut mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan matalalla kynnyksellä. Yhdistyksen tavoitteena on edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa sekä yhteisöllisin keinoin luoda iloa oppilaiden ja koko kouluyhteisön arkeen järjestämällä mm. tapahtumia. Tapahtumien tuotto on mahdollistanut mm. stipendit. Mukaan toimintaan pääset lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse tapanilanvy@gmail.com sekä liittymällä Tapanilan ala-asteen vanhemmat -ryhmään Facebookissa. Yhteystiedot lähettämällä pääset mukaan yhdistyksen WhatsApp-ryhmään, jossa käymme keskustelua kulloinkin ajankohtaisista asioista. Olet tervetullut mukaan toimintaan milloin tahansa, ja voit osallistua juuri sen verran kuin omaan tilanteeseesi sopii.

Vanhempainyhdistyksellä on vuosikokouksessa valittu hallitus. Hallituksen jäsenet toimintakaudella 2022-2023 ovat:

Mari Salanne, puheenjohtaja Rauni Eskelinen, varapuheenjohtaja Anna Salmi, sihteeri Merja Ahtikari, rahastonhoitaja Sari Hawkins Tiina Jaakkola Marisa Kerman Minna Laitinen Johanna Liljeberg Maria Tauriainen Kati Virtanen

Mikäli haluat lisätietoja yhdistyksen toiminnasta, otathan rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse tai suoraan hallituksen jäseneen. Puheenjohtaja Marin tavoitat numerosta 0458057877.


Sähköposti – kirsi1.hanninen@edu.hel.fi
Sähköposti – kirsi1.hanninen@edu.hel.fi


28.09.2022 16:15