Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Uusia maksuttomia harrastusryhmiä 3.-6. lk. oppilaille

Harrastamisen Suomen malli käynnistyy Tapanilan ala-asteella!
Helsingin kaupunki ja Opetus- ja kulttuuriministeriön harrastamisen Suomen malli tuovat maksuttomia harrastuksia koulupäivien yhteyteen lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Harrastukset on rakennettu lasten ja nuorten toiveiden pohjalta.
Harrastukset tuovat oppilaille mukavaa tekemistä ja merkityksellistä vapaa-aikaa koulupäivän jälkeen ennen klo 17. 
Tapanilan ala-asteella aloittavat uudet harrastusryhmät vko 16 alkaen:


Teatteri

keskiviikkoisin klo 14.15 – 15.30 (alkaen 21.4.)

Kiinnostaako näytteleminen ja teatterin tekeminen mukavassa ryhmässä? Tule harrastamaan teatteria ja kokeilemaan unelmiesi roolihahmoa, puhe- ja tunneilmaisua sekä hauskoja teatterileikkejä. Pääset kokeilemaan tarinoiden ja kohtausten luomista yhdessä muiden kanssa. Saat kokemusta teatterin kiehtovasta maailmasta leikin ja esiintymisen kautta. Toimimme hyvässä ja muita kunnioittavassa hengessä.
Tila: ilmoitetaan myöhemmin
Järjestäjä: Teatteriyhdistys Tuike, ohjaaja Orvokki Mäkelä
Ilmoittautuminen:
Linkki ilmoittautumiseen

Kuvataide

keskiviikkoisin klo 14.30-16 (alkaen 21.4.)

Tule taiteilemaan! Kuvataideryhmässä tehdään monipuolisesti taidetta osaavien ohjaajien johdolla. Harrastuksessa tutustutaan eri tekniikoihin ja materiaaleihin ja tehdään kuvataiteen töitä vuodenajat ja yleiset juhlapäivät huomioiden.
Tila: ilmoitetaan myöhemmin
Järjestäjä: Pks4H
Ilmoittautuminen:
Linkki ilmoittautumiseen

Harrastusryhmät on suunnattu vain oman koulun oppilaille. Ryhmät ovat toiminnassa kevätlukukauden 2021 loppuun asti (koronarajoitukset huomioiden). Syksyllä alkavista harrastamisen Suomen mallin tarjoamista ryhmistä tiedotetaan myöhemmin.


Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerho- ja harrastustoiminta 2020-2021


Kerhotoiminta

Tiistaisin klo 14.15 – 15.45 (7-10 –vuotiaat)
klo 15.45 – 17.15 (10 – 14 –vuotiaat)
Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu
http://helsingintaiteilijaseura.fi/

16.04.2021 10:17