Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.  

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 

Maksuttomat harrastukset ja kerhot 


Tiistaisin:

Eläinharrastus, 3.-6.lk

Klo 15.15-16.45, luokka G14, 1C:n kotiluokka

Eläinharrastuksessa saat tietoa, taitoa ja kokemuksia eläimien hoidosta, yhdessä toimimisesta eläimien kanssa ja niistä huolehtimisesta.
Eläinharrastuksessa opitaan eläimistä ja toimitaan yhdessä eläimiin liittyvien asioiden parissa.
Ja tietysti mukana on myös rapsuteltavia eläimiä!
Järjestäjä: Mahistuki / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: camilla.sundell@mahistuki.fi
Ohje ilmoittautumiseen: viestikenttään otsikko ”Eläinharrastusryhmä”
Kirjoita viestiin koulun nimi, huoltajan puhelinnumero ja lapsen nimi.
Lisätiedot; P. 045 8576450 Camilla Sundell


Keskiviikkoisin:

Katutaide, 3.-7.lk

Klo 15-16.30, luokka G1

Katutaidetunneilla opetellaan katutaiteen ja graffitin eri muotoja ja tekniikoita. Tunneilla harjoitellaan myös isokokoisten töiden prosessia ja tutustutaan kokeilevaan lähestymistapaan. Tuntien teemoissa otetaan osallistujien toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioon. Ilmapiiri on rento ja tarkoituksena on kehittää jokaisen omaa tyyliä nauttien luovasta tekemisestä ja oppien uusia taitoja.
Tuomme kouluarkeen matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka pyrkii saamaan nuoria harrastamisen pariin. Lisäksi toiminnassa tehdään koulukiusaamista ja syrjintää ennaltaehkäisevää työtä keskittymällä etenkin yhteisöllisyyden kehittämiseen ja nuorilähtöiseen ryhmätoimintaan.
Yhteyshenkilö huoltajille: Jenna Laine, p. 040-1435557, ma-ti klo 8-10, ke-pe klo 10-12 sähköposti: breakthefight@gmail.com
Järjestäjä: Break the Fight Oy / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kautta


Torstaisin:

Parkour, 3.-6.lk

14.30-15.30, liikuntasalissa
Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, koulu, luokka-aste, harrastajan yhteystiedot (numero), sukupuoli: tyttö/poika/muu/en halua kertoa sekä Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa
Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli

Muut kerhot ja harrastukset

Maanantaisin

EasySport –liikuntaa

10.1.-29.4.2022 (toimintaa ei järjestetä viikolla 8)

Klo 15.30-16.30 3-4. lk.

Klo 16.30-17.30 5-6. lk.

EasySport Palloilu

Ohjaava seura: WB-pantterit

Paikka: Jurmonkuja 1, liikuntasali

EasySport on koulunne oppilaille avointa ja maksutonta harrastetoimintaa. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä. Kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia. Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Tunnit pidetään koulun liikuntasalissa.

EasySport Palloilu on välineenkäsittelytaitoja edistävää liikuntaa. Tunnin aikana liikutaan monipuolisesti erilaisia palloja hyödyntäen leikkien ja pelien muodossa. 

Lisätietoja:

Helsingin kaupunki liikuntapalvelut / meri.isto@hel.fi

tai nettisivuilta: easysport.fi


Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö ja Herttoniemen nuorisotyöyksikkö järjestävät Jurmonkujan toimipisteellä maksutonta kerhotoimintaa 3-6-luokkalaisille.

Keskiviikon kerhossa kokeillaan erilaisia liikuntalajeja sisällä ja ulkona. Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 15.30-17.30. Aloitus tammikuun aikana, ilmoitan heti kun tiedän tarkemman päivän, ja laitan silloin samalla ilmoittautumislinkin. Keskiviikon kerhossa on hyvin tilaa.

Torstain kerhon toiminta painottuu retkeilyyn lähiympäristössä ja liikkumiseen luonnossa. Kerho kokoontuu klo 15.30-17.30. Aloitus tämän viikon torstaina 13.1. Kerhossa on muutama paikka vapaana, ilmoittautuminen osoitteessa https://harrastushaku.fi/view/12499.Muut vapaa-ajan harrastustarjoajat

EasySport -tunnit ala-asteikäisille

Nuorten ympäristötila

Roihuvuoren seurakunnan kerhot

Harrastushaku
01.02.2022 14:35