Suoraan sisältöön

Vanhemmille

Kodin ja koulun yhteistyö on määritelty opetussuunnitelman perusteissa. Yhteistyön käytännöt sovitaan koulun ja vanhempien kesken.

Sähköinen reissuvihko Wilma on keskeinen työkalu kodin ja koulun yhteydenpidossa. Koulu jakaa henkilökohtaiset tunnukset oppilaille ja huoltajille.

Peruskoulun johtokunta koostuu vanhempien, oppilaiden ja henkilöstön edustajista.

Suutarinkylän peruskoulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on lisätä kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Se on hyvä tapa tutustua muihin vanhempiin ja koulun henkilöstöön sekä kuulla ajankohtaisista asioista kouluun liittyen.

Toiminnan painopiste on ollut auttaa lauantaikoulupäivän toteutuksessa mm. leipomalla buffettiin, olemalla myyjänä buffetissa/arvoille tai makkaranpaistaja/-myyjä. Kertyneitä varoja on käytetty oppilaiden hyväksi. Vanhempainyhdistys on jakanut myös stipendejä oppilaille. Stipendien saajat ovat omalla toiminnallaan edesauttaneet yhteisen Suutarinkylän koulun ja kouluviihtyvyyden luomiseen.

Vanhempainyhdistys on hoitanut myös kahvituksia koulun konsertteihin ja vanhempainiltoihin noin 5 kertaa kouluvuoden aikana. Yhdistyksen palaverit ovat noin 2 kuukauden välein tai tarvittaessa. Palaverit ovat kaikille avoimia, ja kutsut tulevat Wilman kautta. Wilman Tiedotteet – Vanhempain yhdistys tiedottaa - löytyvät pöytäkirjat. Voit myös osallistua pelkästään esimerkiksi yksittäisen tapahtuman hoitamiseen voimavarojesi mukaan.

Ilmaise halukkuutesi jeesata liittymällä sähköpostilistalle lähettämällä viesti: hallitus.suutarinkylankoulu@gmail.com

Liity myös FB -ryhmään Suutarinkylän peruskoulun oppilaiden vanhemmat.

Tervetuloa mukaan - pienikin apu joskus auttaa toteuttamaan isoja asioita!

Suutarinkylän vanhempainyhdistys ry:n puheenjohtaja on Katja Nieminen. (hallitus.suutarinkylankoulu@gmail.com)22.11.2022 15:15