Suoraan sisältöön

Tukea oppilaalle

Suutarinkylän peruskoulun oppilaiden oppimista tuetaan tuki- ja erityisopetuksella sekä oppilashuoltotyöllä. Ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi ohjaus tukee erityisesti niitä oppilaita, joilla on opiskeluun liittyviä vaikeuksia tai jotka ovat vaarassa jäädä koulutuksen tai työelämän ulkopuolelle perusopetuksen jälkeen.

Oppilas voi tarvita erityistä tukea opiskelun kaikissa vaiheissa. Erityisopetuksen tarkoituksena on tukea oppilasta niin, että hän saavuttaa opiskelutavoitteensa ja saa päättötodistuksen. Erityisopetus voi olla koko- tai osa-aikaista.

Tietoa suomenkielisten peruskoulujen oppilashuollon monipuolisista palveluista löytyy osoitteesta jelppii.fi. Sivustolta löytyy infoa muun muassa koulun psykologien ja kuraattorien työstä. Sinne on koottu myös tietoa, joka saattaa olla oppilaalle hyödyksi elämän pienissä ja vähän suuremmissakin ongelmissa ja murheissa. Sivustolla on myös keskustelupalsta eli chat, jossa oppilaiden ja huoltajien on mahdollista keskustella oppilashuollon ammattilaisten kanssa anonyymisti joka arkipäivä klo 14.00-16.00.29.04.2019 11:24