Suoraan sisältöön

Aamupäivätoiminta

Koululaisten aamupäivätoimintaa järjestetään perusopetuslain mukaisesti kaupungin suomenkielisissä ja ruotsinkielisissä kouluissa ja joissakin leikkipuistoissa. Lapset voivat osallistua toimintaan ennen oppituntien alkua. Ilmoittautuminen ja lisätietoa aamupäivätoiminnasta.

Aamupäivätoiminta Suutarilan ala-asteella syyslukukaudella 2021

Koulu järjestää aamupäivätoimintaa 1.-2. luokan oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15. Koulumme aamupäivätoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8.15.-9.45 välisenä aikana. Aamupäivätoiminta alkaa Suutarilan ala-asteella keskiviikkona 18.8.2021. Aamupäivätoiminnassa ei tarjota aamupalaa ja se on maksutonta. Aamupäivätoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamupäivätoiminnan tilana on käytettävissä Y204. Ohjaajina toimivat Maija Ala-Marttila ja Jonna Suominen. Aamupäivätoimintaa tulevat noudetaan koulun pihalta, noutopaikka 13, klo 8.15 ja 9.00.

Valitse Wilman yläpalkista ”Hakemukset ja päätökset” -> Tee uusi hakemus -> Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen syksy 2021 -> Täytä tiedot -> Tallenna tiedot

Aamupäivätoiminnasta ei tule erillistä päätöstä, vaan ilmoittautuminen riittää.
18.08.2021 08:07