Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Solakallion koulussa toimivat kerhot:

  • Easy Sport (liikunta)

Harrastamisen Suomen mallin maksuton ryhmä:

Maanantai


Kuvataide, 3.-6.lk

Luokassa xx, 11.45-12.45 ja 12.45-13.45
Kiinnostaako sinua kuvataiteet ja maalaaminen?
Tunnetyöpajat ovat kuvataiteen taidetyöpajoja, jossa maalataan käsin tai pensseliä käyttäen. Tunneilla käsitellään tunneteemoja teosten innoittajina, kuunnellaan oman kehon tunneviestejä ja ilmaistaan niitä värien kautta näkyväksi. Tunnit eivät vaadi aiempaa osaamista kuvataiteiden parissa, tervetuloa mukaan! Ryhmät ovat avoinna kaikille aiemmasta harrastuneisuudesta riippumatta.
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteyshenkilö: Tuulia Tuovinen, tuulia.tuovinen@popupry.com
Järjestäjä: PopUp ry / harrastamisen Suomen malli


Torstai


Tanssiharrastus, yläaste

Klo 14.30-15.30
Tanssiryhmässä tanssitaan osallistujien lempimusiikkien tahtiin ja tehdään erilaisia luovia tanssiharjoituksia, joiden kautta jokainen saa löytää omanlaisensa tavan liikkua ja tanssia. Harrastuksessa opetellaan myös rennosti erilaisia liikkumistapoja, ryhmässä toimimista, esiintymistä ja oman kehon äärelle rauhoittumista. Ryhmässä on kaksi tanssin ohjaajaa ja koulun puolesta erityisavustajia.
Ohjaajat: Elisa Lejeune ja Taika Rautiainen
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteystiedot: yhteisotanssiiry@gmail.com / 040 355 9351 (Elisa)
Järjestäjä: Yhteisö tanssii ry / Suomen harrastamisen malli

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta
25.08.2022 16:38