Suoraan sisältöön

Ajankohtaista ja tapahtumakalenteri

Hyvät huoltajat!

Koulu seuraa aktiivisesti koronavirustilanteeseen liittyviä Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, Helsingin kaupungin, Opetushallituksen, HUS:n ja THL:n tiedotteitaja ohjeistuksia sekä toimii näiden mukaan. Panostamme  mahdollisimman turvalliseen arkeen koulussa ja koko henkilöstö ylläpitää rauhallista ilmapiiriä koulussamme mahdollisimman hyvin. Lasten kanssa on hyvä keskustella tarvittaessa koronaviruksen uutisointiinliittyvistä asioista ja vastata asiallisesti ja rauhoittavasti heitä askarruttaviin kysymyksiin. Tällä hetkellä koulun puolelta on ajankohtaista tiedottaa teitä seuraavista aiheeseen liittyvistä asioista:

Pyydämme teitä huoltajia huolehtimaan siitä, että flunssaoireinen/sairas lapsi jää jo aamulla kotiin lepäämään. Jos lapsi tulee sairaana kouluun, opettaja soittaa huoltajalle ja oppilas lähetetään kotihoitoon.

On tärkeää korostaa hyvää käsihygieniaa ja huolellista käsienpesua. Yskiminen tapahtuu kertakäyttöiseen nenäliinaan, käsipaperiin tai tarvittaessa hihan yläosaan. Olettehan aina yhteydessä puhelimitse terveysviranomaisiin, mikäli epäilette tartuntaa.Ilmoita epäilystä myös luokanopettajalle ja rehtorille.

Koulu on varautunut esimerkiksi tilanteisiin, joissa opetusta joudutaan järjestämään etänä, oppilas sairastuu kesken koulupäivän tai luokkia ja oppilaita joutuukaranteeniin.

Tänään torstaina ja huomenna perjantaina ohjaamme oppilaita ottamaan kaikki oppikirjat, työkirjat, vihkot ja oppimateriaalit kotiin koulupäivän jälkeen. Koulupäiväksi voi ottaa mukaan vain kyseisenä päivänä tarvittavat välineet.

VAROTOIMENPITEENÄ OLEMME LINJANNET ETÄOPISKELUN JÄRJESTÄMISESTÄ SEURAAVAA.

HUOM! Tämä toimintamalli aloitetaan vain siinä tilanteessa, jos etäopiskeluun tulee tarvetta.
1.Etätehtävät ohjeistetaan huoltajille ja oppilaille Wilman kautta.
2.Luokka-asteiden opettajat antavat yksityiskohtaisemman ohjeistuksen yhteistyössä.
3.Etäopiskelussa käytetään opettajan opetuksen suunnitelman mukaisesti:
•oppikirjoja, työkirjoja ja vihkoja
•omia mobiililaitteita (mahdollisesti)

Digitaalisena oppimisalustana opettajalla ja oppilailla on mahdollisuus käyttää Google Classroomia. Opetusjärjestelyissä käytetään digitaalisia ratkaisuja vainsilloin kuin se on mahdollista.

Jatkamme koulutyötä toistaiseksi normaalisti sekä seuraamme asiaan liittyvää tiedotusta ja ohjeistusta. Olkaa ystävälliset ja seuratkaa koulun tiedotustaWilman kautta valppaasti.

 

Toivomme tilanteen säilyvän rauhallisena ja koulun arjen jatkuvan tavanomaiseen tapaan!

 

Ystävällisin yhteistyöterveisin

 

Anna-Mari -rehtoriTulevat ekaluokkalaiset ilmoittautuvat kouluun tammikuussa 2020
Oppivelvollisuusilmoitus toimitetaan koteihin vuoden alussa
Ensi syksyn ekaluokkalaisille on lähetetty marraskuun alussa Tervetuloa kouluun -opas, jossa on kattavasti tietoa koulun aloittamisesta. Tammikuun alussa koteihin postitetaan oppivelvollisuusilmoitus, johon on merkitty lapsen lähikoulu ja tilapäiset Wilma-tunnukset kouluun ilmoittautumista varten. 

Lukuvuoden 2020–2021 ensimmäinen koulupäivä on suomenkielisissä peruskouluissa torstai 13.8.2020 ja ruotsinkielisissä tiistai 18.8.2020.

Kouluun ilmoittaudutaan joko sähköisesti tai käymällä koululla
Kouluun voi ilmoittautua Wilma-järjestelmän kautta 7.–23.1.2020 osoitteessa wilma.edu.hel.fi


Tapahtumakalenteri kevät 2020

Kieli-infoilta 15.1.2020 klo 18 Suutarinkylän peruskoulussa

15.1. kuudesluokkalaisten oppilastietokorttien palautus viimeistääinJAA
12.03.2020 15:16