Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Vanhempainyhdistyksen järjestämä kerhotoiminta:

Liikuntaseikkailu 1-2 -luokkalaisille maanantaisin koulun liikuntasalissa klo 13.30-14.30.
Kerho alkaa 12.9. Ilmoittautuminen osoitteeseen ruoholahden.vanhempainyhdistys@gmail.com. Kerho on Vanhempainyhdistyksen järjestämä ja Helsingin NMKY:n vetämä. Kerhon hinta on 30e/lukukausi.

Liikuntaseikkailu 3-6 -luokkalaisille maanantaisin klo 14.30-15.30 koulun liikuntasalissa.
Kerho alkaa 12.9. Ilmoittautuminen osoitteeseen ruoholahden.vanhempainyhdistys@gmail.com. Kerho on Vanhempainyhdistyksen järjestämä ja Helsingin NMKY:n vetämä. Kerhon hinta on 30e/lukukausi.

Taideseikkailu 1-2.luokkalaisille torstaisin klo 13.30-15.
Syksyn ensimmäinen kerhokerta on 15.9. Ilmoittautuminen osoitteeseen ruoholahden.vanhempainyhdistys@gmail.com. Ilmoittautumista varten tarvitaan lapsen nimi, luokka-aste ja huoltajan puhelinnumero. Kerhon hinta on 30e/lukukausi.


Musiikkikoulu DEMO:

· maanantai: laulu

· tiistai: kitara ja ukulele

· torstai: piano


Yhteystiedot: www.musiikkikouludemo.fi

asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi

puh. 0400 433272


Rytmihyrrän bändikerhot:

Kokoontuvat Ruoholahden ala-asteen musiikkiluokassa keskiviikkoisin koulupäivän jälkeen klo 14.15 lähtien. Bändit muodostetaan ilmoittautuneista ikäryhmittäin.
LUKUKAUSIMAKSU ON 100 €.

ILMOITTAUDU MUKAAN musiikkiharrastukseen ja tutustu enemmän Rytmihyrrän toimintaan Kallion musiikkikoulun nettisivuilla. https://www.kallionmusiikkikoulu.fi/
01.09.2022 14:00