Suoraan sisältöön

Vanhempainyhdistys

Roihuvuoren ala-asteen koulussa on vuodesta 1967 toimiva aktiivinen vanhempainyhdistys. Vanhempainyhdistys on vapaaehtoista toimintaa koulun ja oppilaiden hyväksi.

Vanhempainyhdistys järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia yhteistyössä koulun kanssa. Lisäksi yhdistys voi toimia lisätukena koulun viralliselle päätöksentekoelimelle, johtokunnalle. Yhteistyöstä muiden vanhempien kanssa saa tukea oman lapsen kasvatukseen. Yhdistys kuuluu HELVARY ry:hyn eli Helsingin vanhempainyhdistysten alueyhdistykseen. Roihuvuoren ala-asteella toimii vanhempainyhdistys sekä pääkoulussa että Marjaniemessä.

Vanhempainyhdistys kerää rahaa, jolla se voi tukea koulua ja sen oppilaita. Lukuvuoden suurimmaksi tempaukseksi on noussut jo vuosien ajan Halloween-juhla, jota on järjestetty 1990-luvulta saakka. Tukea vanhempainyhdistys antoi lukuvuonna 2015-16 esimerkiksi pääkoulun ja Marjaniemen sivukoulun luokkien kevätretkiin viisi euroa/oppilas ja sponsoroi terveystietoa jakavan Koulutus Elämään -vaunun. Yhdistys lahjoittaa kevätjuhlassa vuosittain perinteisen Koulun kivi -korun ansioituneelle kuudesluokkalaiselle tytölle ja pojalle.

Lukuvuoden 2016-17 vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana toimii Merja Kuvaja. Lukuvuodeksi vanhempainyhdistys järjestää lokakuussa on perinteisen Halloween -juhlan. Keväällä 2017 on suunnitteilla yhteinen tapahtuma Roihuvuoren koulujen vanhempainyhdistyksien kanssa ja suunnittelemme tapahtumaa koulun 50-vuotisjuhlan kunniaksi, joka on myös vanhempainyhdistyksen juhlavuosi.

Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki vanhemmat. Kokouksista ilmoitetaan Wilman välityksellä. Toimintaa voi tukea myös liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi ja lahjoittaa rahaa yhdistyksen tilille Danske Bank FI23800018710028874, jäsenmaksu on viisi euroa.23.01.2019 09:53