Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta

Koululaisten syksyn iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen alkaa 23.3.2020.

Haku lukuvuoden 2020–2021 peruskoululaisten iltapäivätoimintaan alkaa Helsingissä 23. maaliskuuta ja päättyy 24. huhtikuuta. Koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomakkeen ja leikkipuistojen ilmoittautumislomakkeen palautus keskitetään Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvontaan.

Toimintaa järjestetään 1.–2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille, joille kaikille kaupunki tarjoaa paikan joko leikkipuistojen tai koulujen iltapäivätoiminnasta. Iltapäivätoiminta alkaa 13. elokuuta, kun kaupungin peruskoulujen syyslukukausi käynnistyy. Ruotsinkielisten koulujen iltapäivätoiminta alkaa 18.8.

Koululaisten iltapäivätoimintaa on tarjolla kattavasti eri puolilla kaupunkia. Toiminnassa hyödynnetään myös kaupungin taide-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen ajankohtaista tarjontaa sekä monimuotoista kaupunkiluontoa.

Hakulomakkeet palautetaan keskitetysti

Lomakkeen voi lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki. Koronaepidemiasta johtuen ei koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ja leikkipuistojen ilmoittautumislomaketta voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin ja leikkipuistoihin.

Iltapäivätoimintapaikkaa voi hakea joko leikkipuistosta tai koulusta


Hakeminen ja lisätietoa koululaisten iltapäivätoiminnasta.

Tästä löydät alueen iltapäivätoimintapaikat.

Ressun peruskoulussa järjestetään aamutoimintaa mikäli koulu alkaa klo 8.30 tai 9.15.
Klo 8.30-9.15 toiminnasta vastaa koulukäyntiavustaja. Ilman ollessa hyvä oleskellaan ulkona, muuten ollaan iltapäiväkerhon tiloissa.
Klo 9 jälkeen aamutoimintaan saapuvat oppilaat menevät oman opettajan ohjaukseen omaan luokkaansa. Luokassa voi pelata, lueskella tai piirrellä.
Aamutoimintaa järjestetään kaikkina koulupäivinä, ei kuitenkaan lukukauden tai -vuoden päätöspäivinä.


Aamutoiminnasta vastaa rehtori Leena Liusvaara, p. 09 31082101


Alueen iltapäivätoiminta palvelukartalla
23.03.2020 16:17