Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta 


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2022−2023


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat.

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot

Tiistai
   

Elokuva ja animaatio, 3.-6.lk

Ranta-korttelissa, klo 14.30-16
Elokuva- ja animaatiotunneilla tutustaan elokuvan ja animaation perusteisiin. Tunneilla opetellaan muun muassa käsikirjoittamista, kuvaamista ja editointia. Animaatiopuolella tutustutaan erilaisiin animointitekniikoihin (esim. stop motion) ja erilaisiin ohjelmistoihin.
Tunneilla voidaan katsoa elokuvia opiskellen aihetta niiden kautta.
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteyshenkilö Jenna Laine, p. 040-1435557 (ma ja pe klo 8-10, ti-to klo 10-12), s-posti: koordinaattori@breakthefight.com
Järjestäjä: Break the Fight Oy / Harrastamisen Suomen malli


Parkour, 3.-6.lk

Liikuntasalissa klo 16-17
Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden.
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, koulu, luokka-aste, harrastajan yhteystiedot (numero), sukupuoli: tyttö/poika/muu. Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puh.nro, muuta huomioitavaa
Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli


Keskiviikko


Keppihevosharrastus, 3.-6.lk

Luokka Ranta-kortteli, klo 14.30-16
Keppariharrastuksessa tehdään uudet hienot kepparit, joten harrastuksessa pääsee käyttämään omaa luovuutta ja kädentaitoja. Lisäksi harrastuksessa ratsastetaan keppareilla sekä tehdään välineitä ja tarvikkeita keppariharrastukseen. Omat kepparit ovat tervetulleita mukaan, mutta eivät pakollisia.
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteystiedot: Netta Mäkisalo / 050 337 2965 / netta.makisalo@4h.fi
Järjestäjä: Pääkaupunkiseudun 4H / Harrastamisen Suomen malli


Muut kerhot ja harrastukset



Muuta

Katso myös Vartiokylän seurakunnan muut kerhot.

Katso myös muut EasySport –tunnit ala-asteikäisille

Itäkeskuksen Kipinä

Voit etsiä harrastusta myös Harrastushaun kautta.




25.08.2022 10:03