Suoraan sisältöön

Puistolan peruskoulu

Koudantie 2
00760 Helsinki
PL 76303, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 82522
Toimipiste kartalla

Puistolan peruskoulu

Puistolan peruskoulu on toiminut yhtenäisenä peruskouluna lukuvuoden 2002 alusta lukien. Puistolan liikuntahalli ja liikuntapuisto ovat koulun käytössä koulun toiminta-aikoina. Oppilaita koulussa on noin 730.

Puistolan peruskoulun tavoitteena on olla kaikkien lasten turvallinen lähikoulu ykkösestä ysiin.

7.  9. luokkien etäkoulu jatkuu 5.4. asti 

Helsinkin peruskoulujen yläluokat ovat koronatilanteen vuoksi etäkoulussa pääsiäiseen asti. Jos ei ilmoiteta muuta, lähiopetukseen palataan tiistaina 6.4.

Kahdeksasluokkalaisten TET-jakso peruuntuu

Kahdeksasluokkalaisten huhtikuulle aiottu työelämääntutustumisjakso (TET) peruuntuu koronatilanteen takia. TET-harjoittelut perutaan keväältä kaikissa kaupungin kouluissa. 

Oppivelvollisuus jatkuu nykyisillä yhdeksäsluokkalaisilla syksyllä 2021  

Oppivelvollisuus laajenee vuodesta 2021 alkaen niin, että nykyiset 9.-luokkalaiset kuuluvat sen piiriin.

Käytännössä laajennettu oppivelvollisuus tarkoittaa sitä, että oppivelvollisuusikä korotetaan 18 ikävuoteen. Oppivelvollisuuden laajeneminen koskee perusopetuksen jälkeistä koulutusta. Tavoitteena on, että jokainen nuori suorittaa toisen asteen koulutuksen eli ylioppilastutkinnon tai ammatillisen tutkinnon.   

Oppivelvollisuus päättyy, kun opiskelija täyttää 18 vuotta tai kun hän tätä ennen suorittaa toisen asteen tutkinnon tai vastaavan ulkomaisen koulutuksen.    

Aiheesta tarkemmin Ajankohtaista-osiossa. Också på svenska, also in English.

Wilman kirjautumisosoite on muuttunut

Yleissivistävän opetuksen Wilman osoite 1.3. alkaen on helsinki.inschool.fi. Vanha osoite wilma.edu.hel.fi on poistunut käytöstä. Käyttäjätunnus ja salasana ovat entiset.


Kevään yhteishaku on menossa, aikaa on jatkettu 7.4. asti

Kevään yhteishakuaika on 23.2.–7.4.2021. Haku tehdään netissä osoitteessa https://opintopolku.fi/wp/fi/. Tarkemmat tiedot Ajankohtaista-osiossa.


Tulevien koulutulokkaiden kouluun ilmoittautuminen lukuvuodelle 21-22

Elokuussa 2021 ensimmäisen luokan aloittavien lasten koteihin postitetaan tammikuun alussa ilmoitus oppivelvollisuudesta. Ajankohtaista-osiossa on tiedote, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot koulun ilmoittautumiseen liittyen.

Tietoa myös netistä osoitteesta: www.edu.hel.fi/tervetuloakouluun

Lisää ajankohtaista 


www.puispk.edu.hel.fi
Rehtori Juha Ruutila  
Tarkemmat yhteystiedot26.03.2021 10:33