Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2022−2023 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat.  


Koulullamme järjestetään myös muita, ulkopuolisten toimijoiden toteuttamia kerhoja ja harrastuksia, joissa on osallistumismaksu. Toiminnan järjestäjä on vakuuttanut oppilaat. Maksulliset kerhot esitellään tämän sivun lopussa. 


Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot 


Tiistai:


Bändipaja, 3.-6.lk

Ilmaisutilassa klo 14.30-16

Tervetuloa opettelemaan bändissä soittamista ja laulamista sekä pitämään hauskaa musiikin parissa! Opettajana toimii laulaja ja musiikkipedagogi Virve Maria Magdaleno, Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen virvenilmot@gmail.com tai tekstiviestillä puh.044 9722919

Laita ilmoittautumiseen osallistujan nimi, luokka ja puhelinnumero sekä vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Järjestäjä: Virve Maria Magdaleno / Harrastamisen Suomen malli


   
Torstai:


Ohjelmointi ja pelisuunnittelu, 3.-6.lk

Kolonkolossa klo 14.30-16
Kuvaus: Ohjelmointi ja pelisuunnittelu -ryhmässä lapset pääsevät harjoittelemaan koodauksen peruslogiikkoja ja ongelmanratkaisua visuaalisissa koodausympäristöissä. Ammattitaitoisen ohjaajan johdolla tehdään vaihtuvaan teemaan liittyviä tehtäviä ja projekteja yksin ja yhdessä. Koodausharjoitustehtävien lisäksi ryhmässä saa käyttää luovuuttaan ja soveltaa oppimaansa suunnittelemalla esimerkiksi interaktiivisia maailmoja tai minipelejä.
Ohjaaja: ilmoitetaan myöhemmin
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteystiedot: harrastuskoordinaattori@sog.gg
Järjestäjä: School of Gaming / Harrastamisen Suomen malli


Parkour, 3.-6.lk

Liikuntasalissa klo 15-16

Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden.
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi

Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, koulu, luokka-aste, harrastajan yhteystiedot (numero), sukupuoli: tyttö/poika/muu. Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puh.nro, muuta huomioitavaa

Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli
Muut kerhot ja harrastukset

 


Katso myös EasySport –tunnit ala-asteikäisille https://easysport.fi

Katso myös Nuorten ympäristötila http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/

Roihuvuoren seurakunnan kerhot https://www.helsinginseurakunnat.fi/roihuvuorenseurakunta/uutiset/kerhojajaleirejakoululaisille

Voit etsiä harrastusta myös Harrastushaun kautta https://nk.hel.fi/harrastushaku/
22.08.2022 15:09