Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.  


Koulullamme järjestetään myös muita, ulkopuolisten toimijoiden toteuttamia kerhoja ja harrastuksia, joissa on osallistumismaksu. Toiminnan järjestäjä on vakuuttanut oppilaat. Maksulliset kerhot esitellään tämän sivun lopussa. 


Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot 


Tiistaisin:

Kuvataide, 3.-6.lk

Klo 14.30-16, Raurosin putoukset
Tule taiteilemaan! Pks4H:n kuvataideryhmissä tehdään monipuolisesti taidetta osaavien ohjaajien johdolla. Harrastuksessa tutustutaan eri tekniikoihin ja materiaaleihin ja tehdään kuvataiteen töitä vuodenajat ja yleiset juhlapäivät huomioiden.
Järjestäjä: PKS 4H / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kautta
Yhteyshenkilö: netta.makisalo@4h.fi


Torstaisin:

Koodaus, 3.-6.lk

Klo 14.30-16,
Ohjelmointiharrastuksessa opitaan koodaamisen peruslogiikkaa visuaalisten koodiblokkien avulla Minecraftin pelimekaniikkoja hyödyntäen. Koodausryhmässä koodataan myös omia minipelejä ja taitojen karttuessa hypätään pelinkehittäjän saappaisiin isomman peliprojektin pariin.
https://youtu.be/_CWC5K8GOZI
Järjestäjä: School of Gaming / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kautta


Parkour, 3.-6.lk

Klo 14.30-15.30, liikuntasalissa
Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, koulu, luokka-aste, harrastajan yhteystiedot (numero), sukupuoli: tyttö/poika/muu/en halua kertoa, sekä huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa
HUOM! Jos olet ollut parkourissa syksyllä ja haluat jatkaa keväälläkin, laita viestiin: jatkaa ryhmässä
Muut kerhot ja harrastukset

 


Katso myös EasySport –tunnit ala-asteikäisille https://easysport.fi

Katso myös Nuorten ympäristötila http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/

Roihuvuoren seurakunnan kerhot https://www.helsinginseurakunnat.fi/roihuvuorenseurakunta/uutiset/kerhojajaleirejakoululaisille

Voit etsiä harrastusta myös Harrastushaun kautta https://nk.hel.fi/harrastushaku/
12.01.2022 11:27