Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Tulevien 7.-luokkalaisten tutustumisaamu 19.5.2021

TULEVA 7.-LUOKKALAINEN
Tervetuloa Pitäjänmäen peruskoulun tutustumisaamuun!

TULEVIEN 7. LUOKAN OPPILAIDEN TUTUSTUMISAAMU ON KESKIVIIKKONA 19.5.-21 KLO 8.00-9.00, os. Turkismiehenpolku 2.

Koronatilanteesta johtuen tapaamme Pitäjänmäen peruskoulun urheilukentällä turvavälit huomioiden.

Mitä tutustumishetkenä tehdään
Kokoonnumme koulun välittömässä läheisyydessä olevalle urheilukentälle, jossa rehtori toivottaa ensin tervetulleeksi ja sen jälkeen opettajat pyytävät teidät luokkatunnusten mukaisiin ryhmiin.
Tukioppilaat ryhmäyttävät teitä terveysturvallisuus huomioiden. Tämän jälkeen on varmasti aikaa myös pienelle juttutuokiolle luokanvalvojien kanssa.

Tutustumispäivä päättyy viimeistään klo 9.00. Sen jälkeen palaat itsenäisesti omaan kouluusi jatkamaan koulupäivää.

Tutustumispäivänä meillä ei ole ohjelmaa huoltajille. Huoltajat tapaamme syksyn vanhempainillassa.

Kaikki aikuiset ja oppilaat käyttävät tilaisuudessa maskia. Tulettehan oppilaat paikalle vain terveenä.

Muuta
Toivomme, että jokainen muistaa kertoa omalle opettajalleen siitä, että on tutustumispäivän takia poissa aamulla.

Lämpimästi tervetuloa oppilaat!

Outi -rehtori sekä luokanvalvojat Risto, Sanna, Tanja, Sonja, Kea, Juhana, Olli-Pekka, Pia ja Päivi

Tulevien ekaluokkalaisten tutustumishetki 18.5.2021

TERVETULOA TUTUSTUMISHETKEEN tuleva Pitäjänmäen peruskoulun ekaluokkalainen!

PITÄJÄNMÄEN PERUSKOULUUN TULEVIEN EKALUOKKALAISTEN TUTUSTUMISHETKI ON TIISTAINA 18.5.2021 KLO 8.00-9.00, Leikkipuisto Nuoli, os. Nuolitie 5.

Voimme tavata ulkona turvaväleistä huolehtien. Jotta vältämme oppilasruuhkaa, tapaamispaikkamme on Leikkipuisto Nuoli ja sen urheilukenttä, os. Nuolitie 5. Tulettehan paikalle kävellen.
Tutustumishetken aluksi rehtori toivottaa erityisesti tulevat 1. luokkalaiset tervetulleeksi, opettajat tutustuttavat oppilaita toisiinsa terveysturvallisuus huomioiden ja Leikkipuisto Nuolen työntekijä käy tervehtimässä meitä.

Ohjeita vanhemmille:
- Vanhemmat saattavat ja hakevat lapsensa. Voitte käydä pienellä kävelyllä tai seurata tutustumista kauempana turvaväleistä huolehtien.
- Tulettehan kävellen.
- Kaikki aikuiset käyttävät maskia.
- Tulettehan lapset ja vanhemmat paikalle vain terveinä.

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa

Outi –rehtori ja opettajat Heidi, Helena ja Annakaisa sekä koulunkäynninohjaaja Anu

Tukea korona-aikana -tiedotustilaisuus tiistaina 20.4.2021

Hyvät vanhemmat ja oppilaat!

Useat eri järjestöt Helsingissä ovat koonneet voimansa yhteen ja järjestävät monipuolista tukea oppilaille ja perheille korona-aikana.

Tukena voi olla esimerkiksi kävelylenkki turvallisen aikuisen kanssa.

Pidämme asiasta teams-tiedotustilaisuuden teille vanhemmille ja oppilaille tiistaina 20.4.21 klo 8.00 – 8.30 yhdessä Perhekeskuksen järjestökoordinaattori Marianne Neijosen sekä Aseman Lapset Ry:n tiimipäällikkö Heikki Turkan kanssa. Teams-linkki tiedotustilaisuuteen alla.

Lämpimästi tervetuloa!

Outi Hokkanen

vs.rehtori

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä


15.1.2021 Soveltuvuuskokeet keskiviikkona 20.1.2021

Liike, tanssi ja ilmaisu -painotuksen soveltuvuuskokeet järjestetään keskiviikkona 20.1. klo 9.45-12 B-talon liikuntasalissa. Hakijoille on lähetetty infokirje sähköpostitse tai wilman kautta. Tervetuloa!

18.12.2020 Aktiivinen tukioppilastoiminta ennaltaehkäisee kiusaamista Pitäjänmäen peruskoulussa

Pitäjänmäellä tukioppilaat ryhmäyttävät seiskaluokkalaisia ja järjestävät aktiviteetteja yhteishengen luomiseksi. Tukioppilastoiminnan kehittäminen on yksi Kiusaamisen vastaisen ohjelman (KVO13) toimenpiteistä. Asiasta voit lukea lisää täältä.

18.12.2020 Pitäjänmäen peruskoulussa oppilaat ryhmäytyvät säännöllisesti

Jatkuva ryhmäyttäminen on yksi Kiusaamisen vastaisen ohjelman (KVO13) toimenpiteistä. Pitäjänmäen peruskoulussa on pitkät perinteet ryhmäyttämisestä oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseksi. Asiasta voit lukea lisää täältä.

27.11.2020 Painotuslinjan esittelyvideo

Painotuslinjan esittelyvideo löytyy koulumme tapahtumablogista.

6.11.2020 Hakeminen painotettuun opetukseen 

Hakuaika painotettuun opetukseen on 16.11.-15.12.2020. Haku tehdään Wilman kautta. Koulumme liike, tanssi, ja ilmaisu -painotusta tarjotaan ainoastaan Pitäjänmäen peruskoulussa, joten hakijoiden tulee osallistua soveltuvuuskokeeseen 20.1.2021. Tarkat ohjeet ja aikataulut ilmoitetaan hakijoille ajoissa ennen soveltuvuuskoepäivää.

Painotettuun opetukseen otetaan ensisijaisesti Helsingissä asuvia oppilaita. Jos luokassa on tilaa, voidaan sinne ottaa myös muualla asuvia oppilaita. Ohessa lomake, jolla ulkopaikkakuntalainen voi hakea koulumme liike, tanssi ja ilmaisu -painotukseen. Lomakkeen voi palauttaa koulumme kansliaan henkilökohtaisesti, skannata (arja.rajala(at)hel.fi) tai postittaa (Viinenkuja 6, 00370 Helsinki, PL 37302, 00099 Helsingin kaupunki.) Helsinkiläiset hakijat käyttävät Wilman hakuohjelmaa.

Liike, tanssi ja ilmaisu -painotuksesta löydät tietoa täältä. Voi myös kysyä lisätietoja suoraan liikunnan- ja tanssinopettajalta Karoliina Rauniolta sähköpostitse karoliina.raunio(at)edu.hel.fi. Tanssin tapahtumia ja painotuksen esittelyvideo löytyy tapahtumablogista.

Ulkopaikkakuntalaisen ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen

9.5.2020  Tervetuloa takaisin lähiopetukseen omaan kouluun torstaina 14.5.

Suomen hallitus linjasi 29.4.2020, että peruskoulujen oppilaat palaavat kouluihin lähiopetukseen torstaina 14.5.2020. Näin tehdään myös Helsingissä ja etäopetuksen viimeinen päivä on 13.5. Lähiopetuksessa noudatamme opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita. Tiedotamme käytännön järjestelyistä tarkemmin Wilman kautta.


23.3.2020  Koululaisten syksyn iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen alkaa 23.3.2020 

Lue lisää


23.3.2020  Infokirje tuleville 1. -luokkalaisille 

Lue lisää


Tänä keväänä emme pidä tutustumispäivää vaan aloitamme koulutyön syyslukukaudella 13.8.-20 klo 9.00.

Infokirje sisältää linkin sähköiseen kyselyyn. Halutessasi voit tulostaa sen täältä.


16.3.2020  Infokirje tuleville 7. -luokkalaisille 

Lue lisää


Tänä keväänä emme pidä tutustumispäivää vaan aloitamme koulutyön syyslukukaudella 13.8.-20 klo 9.00.

Infokirje sisältää linkin sähköiseen kyselyyn. Halutessasi voit tulostaa sen täältä.22.3.2020 
 Pitäjänmäen peruskouluun valitut oppilaat

Koulut julkaisevat oppilaaksiottopäätökset 22.3.2020 ja tiedot postitetaan kotiin.


7.1.2019  Koulutulokkaiden ilmoittautumisesta tietoa

Pitäjänmäen peruskouluun otetaan 43 uutta ekaluokkalaista syksyksi 2020. Uudet oppilaat otetaan omalta oppilaaksiottoalueelta. Mikäli oppilaspaikkoja jää, myös muiden oppilaaksiottoaluiden oppilaita mahtuu mukaan porukkaan.

Emme pidä tänä vuonna koulutulokasinfoa. Sen sijaan kouluumme voi tulla halutessaan tutustumaan. Jos toivot lisätietoa toiminnastamme, ota rehtori Katriina Aaltioon yhteyttä sähköpostitse katriina.aaltio@hel.fi tai soittamalla 09 31080937. Sovitaan tapaaminen ja/tai tutustumiskierros. Tutustumispäivät ovat ti –ke 14.-15.1.2020. (Tutustumaan tulosta tulee siis sopia etukäteen, jotta osaamme varautua siihen.)

Yhteyttä kannattaa ottaa myös, mikäli oppilaalle toivotaan erityistä tukea. Sovitaan tapaaminen ja pohditaan yhdessä, minkälainen tuki sopisi lapselle parhaiten. Erityisen tuen tiimoilta voimme sopia tapaamisen mielellään tammi-helmikuulle.


Peruskouluun ilmoittautuminen

Kouluun ilmoittaudutaan joko käymällä koululla torstaina 23.1.2020 klo 8.00–10.00 ja 17.00–19.00 tai sähköisesti 7.-23.1.2020 osoitteessa wilma.edu.hel.fi. Ilmoittautumislomake löytyy Wilmassa kirjautumisen jälkeen vasemmasta reunasta kohdasta Lomakkeet.

Huom: Ilmoittautumisessa käytettävät Wilmatunnukset ovat ns. kertakäyttötunnukset. Ne eivät toimi ilmoittautumisen jälkeen. Huoltaja saa varsinaiset wilmatunnuksensa elokuussa -20, kun oppilas aloittaa koulun.


Jos tulet koululle ilmoittautumaan

Ota koululle mukaan oppivelvollisuusilmoitus, johon on merkitty lapsen asuinosoitteen mukainen lähikoulu. Kouluun ilmoittaudutaan pääkoululla. Saat koululla tarvittavat lomakkeet ja neuvoja erilaisissa käytännön asioissa.

Suomessa vakinaisesti asuvat maahanmuuttajataustaiset lapset ovat oppivelvollisia. Jos lapsen kielitaito ei riitä perusopetukseen osallistumiseen, hänet voi ilmoittaa valmistavaan opetukseen.

Jos lapsi on yksityisen tai valtion koulun esiopetuksessa ja jatkaa syksyllä kyseisessä koulussa 1. luokalla, huoltajan toivotaan ilmoittavan asiasta oppivelvollisuusilmoituksessa mainitun lähikoulun rehtorille.

Jos perhe muuttaa Helsinkiin kouluun ilmoittautumispäivän jälkeen ja haluaa lapsen lähikouluun, huoltajan tulee ottaa yhteyttä lähikoulun rehtoriin, joka tekee oppilaaksiottopäätöksen. Oman asuinosoitteen mukainen lähikoulu löytyy Palvelukartalta.


13.11.2019  6.lk infotilaisuus torstaina 21.11. to klo 17.30

Paikka: B-talon auditorio (Turkismiehenpolku 2, 2.krs). Esittelemme tilaisuudessa myös liike-, tanssi- ja ilmaisupainotusta.Tervetuloa!


13.11.2019  Soveltuvuuskoe painotusopintoihin järjestetään 27.1.2019 klo 10-14

Alla tietoa painotuksesta:

Koulumme on ilmaisua painottava kohtaamispaikka eri tanssilajien sekä taito-ja taidealojen oppilaille. Liike, tanssi ja ilmaisu -painotteinen opetus alkaa 7. luokalla. Kolmivuotisen painotuksen tehtävä on opettaa tanssin perusteiden lisäksi teemoja muun muassa eri tanssityyleistä, ilmaisutavoista ja taidealoista sekä tanssitaiteen ja liikunnan välisestä suhteesta.

Pääajatuksena on tutustua monipuolisesti erilaisiin ilmaisullisiin lyhytkursseihin 7. luokalla. Luokilla 8 – 9 oppilaalla on mahdollisuus valita haluamastaan painotuksen valinnaiskorista kursseja, joihin hän syventyy ja erikoistuu. Opetuksessa vahvistetaan ja syvennetään oppilaan ilmaisua sekä tuetaan draamallisia taipumuksia. Myös ääni-ja valotekniikka, liikkuva kuva sekä lavastustaide kuuluvat osana painotettuun opetukseen.

Painotettuun opetukseen oppilaat valitaan soveltuvuuskokeella. Soveltuvuuskokeessa arvioidaan hakijan liikunnallisia, musiikillisia ja tanssillisia valmiuksia sekä kykyä omaksua sanallisia ja liikkeellisiä ohjeita. Soveltuvuuskokeessa voidaan antaa tehtäviä liittyen myös muihin taideaineisiin. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse välttämättä olla. Hakija tarvitsee mukaan liikuntaan soveltuvat vaatteet, ja sisäkenkiä tai tossuja ei tarvita.

Lisätietoa infotilaisuudessa koulullamme to 21.11.2019 klo 17.30 alkaen ja painotusopinnoista liikunnanopettajalta anni.lehtonen(at)edu.hel.fi.

Kuudesluokkalaisen ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen


27.8.2019  Syksyn vanhempainillat

Ohessa eri luokkatasojen tai luokkien vanhempainiltojen ajankohtia. Omat opettajat tiedottavat niistä huoltajille tarkemmin. Listaa päivitetään jatkuvasti. Tervetuloa!

Koulun henkilökunta esittäytyy koululauantaina 14.9.-19 klo 11.00 A-talon sisäpihalla.

Opettajien tai oppilashuoltohenkilöstön kanssa voi myös tarvittaessa sopia henkilökohtaisen tapaamisen wilman kautta.

Ajankohtia luokkatasoittain


 • 1. lk vanhempainilta on to 29.8. klo 17.30 B-talon auditoriossa. Terv. Jaana & Meeri
 • 2AB tiistaina 3.9. kello 17.30.
 • 3AB ke 28.8. klo 16.30 omissa luokissa, yhteinen aloitus.
 • 4ABC torstaina 5.9. klo 17.30.
 • 5AB torstaina 5.9. kello 17.30

6.luokat to 21.11. Samassa yhteydessä  infotaan yläkoulun puolelle siirtymisestä. Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan myöhemmin.

Koko luokkataso torstaina 26.9. klo 17.30-18.30. Aloitamme yhdessä B-auditoriossa, jossa rehtori toivottaa huoltajat tervetulleeksi ja kertoo lukuvuoden kuulumisia. Sen jälkeen siirrytään luokkiin.

 • 8A: 14.9. koululauantaina klo 12.30, luokka 222
 • 8B 16.9 klo 17.30
 • 8P (painotus) on keväällä liittyen kevään opintomatkaan. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
 • 9lk Opo Satu Haime pitää tapaamisen ysien vanhemmille koululauantaina 14.9. klo 10-11.

Lisäksi erityisluokkien vanhempainilloista:

 • Kuulovammaisluokkien 1-9 vanhempainilta on 29.8. B-auditoriossa klo 17.30-19.
 • 1-3G:n vanhempainillan pitää opettaja Elina Purasen sijainen myöhemmin syksyllä.
 • 1-6L: 3.9. klo 16.30-17.30
 • 4-6D torstaina 5.9. klo 17.30.


20.8.2019  Aamuhoito on auki klo 8.10-9.00 A-talon alakerran iltapäivähoidon tiloissa

Aamuhoitoa pitää Puuhala-niminen palveluntarjoaja. Aamulla ulko-oven avaa aamuhoidon ohjaaja. Paikalla on myös koulun oma viittomakieltä taitava avustaja, mikäli huoltaja ilmoittaa etukäteen viittomakielisen ohjaajan tarpeesta Risto Hänniselle.

Aamupäivätoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamupäivätoiminnassa ei tarjota aamupalaa. Aamutoiminnan jälkeen oppilas menee omatoimisesti oppitunnille.

ILMOITA LAPSESI WILMAN KAUTTA AAMUTOIMINTAAN, JOTTA OSAAMME VARAUTUA PÄIVÄKOHTAISESTI LASTEN MÄÄRÄÄN.

Valitse Wilman yläpalkista ”Hakemukset ja päätökset” -> Tee uusi hakemus ->

Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen syksy 2019 -> Täytä tiedot -> Tallenna tiedot


16.8.2019  Koululauantai on 14.9.-19 klo 9-12

Tervetuloa viettämään päivää kanssamme!

Perinteisesti syksyinen koululauantai on ollut hyvätunnelmainen pihatapahtuma. Jatketaan sitä perinnettä!

Klo 11.00 koulun henkilökunta esittäytyy alakoulun pihalla.

Ylimääräinen työpäivä korvataa vapaapäivällä torstaina 5.12.2019. Silloin saammekin pitkän viikonlopun tauoksi itsellemme, sillä perjantai 6.12. on itsenäisyyspäivä.

Elokuisin terveisin

Kati-rehtori ja henkilökunta


11.4.2019  Tanssin teemapäivät 25.-26.4.

Pitäjänmäen peruskoulun tanssin teemapäivä pidetään perjantaina 26.4. Teemapäivässä esiintyvät Pitäjänmäen peruskoulun tanssilinjalaiset. Koulunsa tänä lukuvuonna päättävät 9. luokkalaiset esittävät perinteisesti päättötyönsä sekä yhteisen koreografian. Mukana on myös painotusoppilaat luokilta 8. ja 7. sekä 1.-2.luokkalaisia.

Teemapäivä alkaa torstaina 25.4. klo 17:30 esiintyjien vanhemmille, sukulaisille ja ystäville sekä painotuslinjasta kiinnostuneille suunnatulla iltanäytöksellä.

Pitäjänmäen peruskoululaiset ja lähikoulujen oppilaat pääsevät seuraamaan esityksiä perjantaina seuraavanlaisesti:

klo 9-9:45 luokat: 1.-5. + viittomakieliset
HUOM: tässä näytöksessä paikalla viittomakielen tulkki

klo 12:30-13:15 luokat: 6.-9. + lähikoulujen oppilaat

Tervetuloa seuraamaan torstain iltanäytöstä tai perjantain päivänäytöksiä, mikäli torstai ei käy tai haluatte nähdä useampaan kertaan esitykset :)

Tanssiterveisin,
Anni Lehtonen
Liikunnanopettaja


12.3.2019  Soveltuvuuskokeiden tulokset julkaistaan perjantaina 22.3.

Perjantaina 22.3. julkaistaan tieto Liike-, tanssi- ja ilmaisu -painotuslinjan oppilaaksiottopäätökset ja tiedot postitetaan kotiin.

Hakijat voivat kysyä tietoa painotuslinjalle pääsystä omasta koulusta tai soittaa koululle, johon ovat hakeneet.

Lisätietoa: anni.lehtonen(at)edu.hel.fi


18.1.2019  
Pääsykoe painotuslinjalle maanantaina 28.1.

Tulevien 7. luokkalaisten haku yläkouluihin on päättynyt keskiviikkona 16.1. Kiitos hakijoille!

Pitäjänmäen peruskoulun Liike, tanssi ja ilmaisu -painotuslinjalle hakeville lähetetään kutsu sähköpostitse pääsykokeisiin maanantaina 21.1.2019.

Hakijoita oli tänä vuonna runsaasti, joten pääsykokeet pidetään maanantaina 28.1. kahdessa osassa, aakkosjärjestyksessä sukunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan;

Klo 10-12 (A-L) 
klo 12-14 (M-Ö)

Kutsussa ilmenee hakijan pääsykoeaika.

Lisätietoja: anni.lehtonen(a)edu.hel.fi


12.12.2018  Painotetun opetuksen info to 10.1.2019 ja soveltuvuuskoe 28.1.2019

Soveltuvuuskoe järjestetään 28.1.2019 klo 10-14. Tulevien 7.-luokkalaisten infotilaisuus järjestetään koulullamme 10.1.2019 klo 17:30 B-talon auditoriossa silloin on hyvä mahdollisuus saada lisätietoa painotuksesta ja soveltuvuuskokeesta tanssinopettajaltamme.

Lisää painotuksesta löydät koulumme tapahtumablogista: http://pitpk.blogspot.com/

Alla kuvaus painotuksesta:

Koulumme on ilmaisua painottava kohtaamispaikka eri tanssilajien sekä taito-ja taidealojen oppilaille. Liike, tanssi ja ilmaisu -painotteinen opetus alkaa 7. luokalla.

Kolmivuotisen painotuksen tehtävä on opettaa tanssin perusteiden lisäksi teemoja muun muassa eri tanssityyleistä, ilmaisutavoista ja taidealoista sekä tanssitaiteen ja liikunnan välisestä suhteesta.

Pääajatuksena on tutustua monipuolisesti erilaisiin ilmaisullisiin lyhytkursseihin 7. luokalla. Luokilla 8 – 9 oppilaalla on mahdollisuus valita haluamastaan painotuksen valinnaiskorista kursseja, joihin hän syventyy ja erikoistuu.

Opetuksessa vahvistetaan ja syvennetään oppilaan ilmaisua sekä tuetaan draamallisia taipumuksia. Myös ääni-ja valotekniikka, liikkuva kuva sekä lavastustaide kuuluvat osana painotettuun opetukseen.

Painotettuun opetukseen oppilaat valitaan soveltuvuuskokeella. Soveltuvuuskokeessa arvioidaan hakijan liikunnallisia, musiikillisia ja tanssillisia valmiuksia sekä kykyä omaksua sanallisia ja liikkeellisiä ohjeita. Soveltuvuuskokeessa voidaan antaa tehtäviä liittyen myös muihin taideaineisiin. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse välttämättä olla. Hakija tarvitsee mukaan liikuntaan soveltuvat vaatteet, ja sisäkenkiä tai tossuja ei tarvita.

Lisätietoa painotuksesta ja soveltuvuuskokeesta infotilaisuudessa koulullamme 10.1.2019 sekä tanssinopettajalta anni.lehtonen(at)edu.hel.fi.


30.11.2018  Helsingin Lastenliitto järjestää keväällä taas harrastetoimintaa Pitäjänmäen nuorisotalolla - kevät 2019

Tarjolla on muskaria 2kk-3v ikäisille, touhu- ja temppujumppaa 3-6 vuotiaille, sporttikerhoa 7-10 vuotiaille, taidepajaa 5-10 -vuotiaille sekä showtanssitunteja 7-12 -vuotiaille.

Kerhohinta keväälle on 48-58€ ja ilmoittautuminen on käynnissä nettisivuillamme

Lisätietoja toiminnanohjaaja Piia Honkaselta, piia.honkanen(a)lastenliitto.fi.

Ystävällisin terveisin,

Piia Honkanen
Toiminnanohjaaja
Kansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö ry
045 137 2744
piia.honkanen@lastenliitto.fi 
www.lastenliitto.fi/helsinki

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!


22.11.2018  Kuntotutkimukset alkavat Pitäjänmäen peruskoulussa

Pitäjänmäen peruskoulussa, kirjastossa ja nuorisotalossa (Viinenkuja 6) alkavat sisäilmaan liittyvät tutkimukset joulukuussa 2018.

Kaikki tilat tarkistetaan ja niissä tehdään pintakosteusmittauksia. Lisäksi osassa tiloista otetaan sisäilman laatuun liittyviä näytteitä sekä seurataan huonetilojen olosuhteita seurantamittauksilla.

Melua aiheuttavat työvaiheet ajoitetaan pääasiassa koululaisten joululoma-ajalle. Rakennekosteusmittauksia joudutaan kuitenkin tekemään jo ennen lomaa. Mittauksiin liittyvistä porauksista aiheutuu hetkittäistä melua.

Tutkimustuloksista tiedotetaan niiden valmistuttua.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö
Sisäilma-asiantuntija Marko Lahti
Puh. 09 310 32783
marko.lahti@hel.fi


Tekninen isännöitsijä Jukka Järvenranta
Puh. 09 310 31853
jukka.jarvenranta@hel.fi
14.05.2021 09:45