Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 5.9.2022 alkaen:

Futsal (at school) (3.-6.lk) 
Aika: torstaisin klo 14.30-15.30 
Paikka: liikuntasali 

Viikottaisilla Harrastamaan-tunneilla on tarkoitus oppia laji- ja tiimitaitoja, yksilötaitoja unohtamatta.Harrastukset sisältävät toiminnallisia harjoituksia ryhmän motivaation ja harjoittelun ylläpitämiseksi. Futsal on hauskaa, kun pelaat ystävien kanssa! 
 
Ohjaaja: Javier Cuevas  
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/PX4nVFg4Tx9JJYp8A  
Yhteystiedot: fcviikki@gmail.com, 0449880216 
Järjestäjä: Viikin urheiluseura ry / Harrastamisen Suomen malli 

 

 

TanssiMix (3.-6.lk) 
Aika: keskiviikkoisin klo 14.15-15.45 
Paikka: liikuntasali 
 
Tanssimixissä perehdytään tanssin perustaitoihin ja kehitetään omaa tanssillista ilmaisua erilaisilla luovilla ja improvisaatioon perustuvilla harjoitteilla. Tunteihin sisältyy tanssin ilon lisäksi eri tanssilajeihin tutustumista sekä omien/yhteisten koreografioiden työstämistä. 
 
Ilmoittautuminen: info@tanssix.fi 
Tarvittavat tiedot: nimi, luokka, koulu, mahdolliset hahmotukseen ja keskittymiseen liittyvät haasteet, jotka opettajan on hyvä tietää, huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero. 
Yhteyshenkilö: Tiina Salmi, puh. 040 1988469 
 
Järjestäjä: Tanssix / Harrastamisen Suomen malli 

 

Esports-peliharrastus (3.-6.lk) 
Aika: tiistaisin klo 14:30-16:00 
Paikka: Shelter Gameroom Mansku, Mannerheimintie 118  

Suomen ainoan esports gaming lounge -ketjun, Shelter Gameroomin, Esports-pelikerhot sopivat gamereille, jotka haluavat harrastaa pelaamista, kehittää taitoja ja pitää hauskaa. Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi pelaaja, koutsit opastavat osallistujat pelaamisen saloihin huippuluokan PC-pelikoneilla ja konsoleilla. Tervetuloa pelaamisen maailmaan!   
 
Ohjaaja: Otto Koponen  
Ilmoittautuminen: harrastus@shelter.gg -meiliin. Lisää viestiin seuraavat tiedot: Osallistujan koulu, nimi, ikä, puhelinnumero, sekä osallistujan lempipelit (PC/konsoli) ja mahdollinen pelaamisen taso/rank/tunnit. Vanhemman nimi, vanhemman puhelinnumero, vanhemman sähköposti  
Lisätiedot: mansku@shelter.gg p. +358 40 8107555 
Järjestäjä: Shelter Gameroom / Harrastamisen Suomen malli 

 


Jos et pääse osallistumaan, muistathan perua ilmoittautumisen.  

Osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen aikana.  25.08.2022 21:30