Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

3. luokalta alkava painotettu opetus

Huoltajien infopaketti hakeutumisesta 3. luokan painotettuun opetukseen

Pikku Huopalahden ala-asteella tarjotaan kolmannelta luokalta alkavaa kuvataiteen painotettua opetusta.

Painotettuun opetukseen haetaan Wilman kautta 14.11.–7.12.2022. (Huom! Lomakeelle pääsee vain nettiselaimen kautta, ei sovelluksella)
Hakeutuminen on sitovaa, eli oppilas sitoutuu ottamaan paikan vastaan, jos tulee valituksi painotettuun opetukseen. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Oppilasvalinta painotettuun opetukseen tehdään valintakokeilla. 


Siirtyminen 7. luokalle

Huoltajien info siirtymisestä 7. luokalle


Pikku Huopalahden ala-asteen koulun kuukausitiedote

TAMMI - HELMIKUUN TIEDOTE 2023

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2023!

Kouluun ilmoittautuminen sähköisesti on alkanut maanantaina 9.1.2023.


Suomen harrastamisen mallin kerhot 3.–6.-luokkalaisille jatkuvat maanantaina 16.1. Mukaan voi vielä ilmoittautua. Tarkemmat ohjeet löytyvät tiedotteesta Wilman etusivulta.


Läksyhelppi jatkuu edelleen koululla keskiviikkoisin. Läksyhelpissä voi käydä tekemässä kotitehtäviä tai lukea tulevaan kokeeseen, paikalla on Matti Rutonen auttamassa.


Kuvataidepainotuksen pääsykoe järjestetään koululla torstaina 19.1., sairastapauksissa varapäivä torstaina 26.1. klo 10.00.


Väliarvioinnit jaetaan 4.–6.-luokkalaisille perjantaina 10.2.

6B-luokka järjestää koululla vanhempainyhdistyksen kanssa ystävänpäivän diskon torstaina 16.2. Tapahtumasta enemmän tietoa lähempänä ajankohtaa.

Talvilomaa vietetään viikolla 8, 20.–24.2. (ma – pe).

Terveisin
Pikku Huopalahden koulun väki


Pysyväistiedoitteet:

Wilma        

Koulussamme on käytössä Wilma (helsinki.inschool.fi), joka on koulun virallinen tiedotuskanava. Huoltaja voi Wilman kautta mm. selvittää oppilaan poissaoloja sekä lähettää viestejä opettajalle. Mikäli huoltajalla ei ole vielä Wilmaa käytössä, Wilman avainkooditiedotteen saa koulusihteeriltä.

Huoltajien yhteystiedot

Mikäli huoltajien yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti) muuttuvat, on tärkeää, että siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian koulusihteerille.

Koulun Instagram-tili

Koulullamme on nykyään oma Instagram-tili, josta pääsee seuraamaan koulun arkea ja ajankohtaisia asioita. Tili löytyy nimimerkillä pikkuhuopalahden_aa.


Koulun järjestyssäännöt 

Koulun järjestyssäännöt
13.02.2023 10:32