Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2022−2023

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät jatkuvat 16.1.2023 alkaen:

MAANANTAI

Animaatio- ja elokuvaharrastus (3-6.lk)
Aika: klo 14.30-16
Paikka: Luokka A206, pääkoulu
Elokuva- ja animaatioharrastuksessa opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet ja harjoitellaan niiden käyttöä videoita tehden. Tutuksi tulevat ideointi, käsikirjoittaminen, piirtäminen, luonnostelu, animointi ja kuvaaminen. Harrastukseen voi osallistua, vaikkei olisi koskaan tehnyt elokuvia tai animaatioita tai vaikka olisitkin jo aiheeseen perehtynyt. Harrastuksessa käytetään Sarjakuvakeskuksen tabletteja, sekä mahdollisuuksien mukaan omia puhelimia. Harrastus painottuu animaatioiden tekemiseen, mutta myös lyhytelokuvan kanssa päästään puuhastelemaan. Harrastuksen sisältöjä muokataan ryhmän osallistujien toiveiden mukaiseksi.
Ilmoittautuminen:  https://forms.gle/BXEWExRVgp8eyfTc8
Yhteystiedot: Kalle Keinänen, sarjakuvaopetus@gmail.com
Järjestäjä: Suomen Sarjakuvaseura / Harrastamisen Suomen malli

Ohjelmointi ja pelisuunnittelu (3-6.lk)
Aika: klo 14.30-16
Paikka: Tammi-solu, pääkoulu
Ohjelmointi ja pelisuunnittelu -ryhmässä lapset pääsevät harjoittelemaan koodauksen peruslogiikkoja ja ongelmanratkaisua visuaalisissa koodausympäristöissä. Ammattitaitoisen ohjaajan johdolla tehdään vaihtuvaan teemaan liittyviä tehtäviä ja projekteja yksin ja yhdessä. Koodausharjoitustehtävien lisäksi ryhmässä saa käyttää luovuuttaan ja soveltaa oppimaansa suunnittelemalla esimerkiksi interaktiivisia maailmoja tai minipelejä. Pelikasvattaja: Jesse Repo.
Ilmoittautuminen: https://sog.gg/koulut/
Yhteystiedot: harrastuskoordinaattori@sog.gg
Järjestäjä: School of Gaming / Harrastamisen Suomen malli

Salibandy (3.-6.lk)
Aika: klo 14.30-15.30
Paikka: Viikinmäen sivukoulun sali
SC Hawks kanssa pääset yhdessä mukavien valmentajan kanssa pelaamaan salibandya, nauttia liikunnan riemusta ja saada onnistumisen elämyksiä - Peli meille kaikille - Tervetuloa pelaamaan salibandya hyvällä fiiliksellä!
Ilmoittautuminen: https://hawks.myclub.fi/flow/events/4557327
Järjestäjä: SC Hawks / Harrastamisen Suomen malli

TIISTAI

TanssiMix (3-6.lk)
Aika: klo 14.30-16
Paikka: Viikinmäen sivukoulun sali
Tanssimixissä perehdytään tanssin perustaitoihin ja kehitetään omaa tanssillista ilmaisua erilaisilla luovilla ja improvisaatioon perustuvilla harjoitteilla. Tunteihin sisältyy tanssin ilon lisäksi eri tanssilajeihin tutustumista sekä omien/yhteisten koreografioiden työstämistä.
Ilmoittautuminen: info@tanssix.fi
Ilmoita lapsen nimi, luokka, koulu, mahdolliset hahmotukseen ja keskittymiseen liittyvät haasteet, jotka opettajan on hyvä tietää sekä huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
Yhteyshenkilö: Tiina Salmi, puh. 040 1988469
Järjestäjä: Tanssix / Harrastamisen Suomen malli

...
Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.
Yläkouluikäisten ryhmiin voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista.
Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.

Muut kerhot ja harrastukset:


25.01.2023 08:04