Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2022−2023

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.

Koulullamme järjestetään myös muita, ulkopuolisten toimijoiden toteuttamia kerhoja ja harrastuksia, joissa on osallistumismaksu. Toiminnan järjestäjä on vakuuttanut oppilaat. Maksulliset kerhot esitellään tämän sivun lopussa.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 5.9.2022 alkaen:

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastukset käynnistyvät 5.9.2022 alkaen. Tervetuloa tutustumaan ja ota kaverikin mukaan!  


TIISTAI

Pelit ja pelisuunnittelu (3-6.lk)

Aika: klo 14.30-16

Paikka: lk 23

Peliharrastuksessa päästään tutustumaan pelien sekä niiden suunnittelun maailmaan. Harrastuksen sisältö muodostetaan ryhmän toiveiden mukaan.  

Harrastuksessa voidaan: 

-tutustua erityyppisiin peleihin (lautapelit, digitaaliset pelit, elämyspelit ja pihapelit) sekä pelata ja arvostella niitä tai suunnitella ja havainnollistaa omaan itse keksittyyn peliin erilaisia osa-alueita (hahmot, paikat, tarina, logo jne.) taisuunnitella ja toteuttaa kokonainen lauta- tai elämyspeli. 

Työskentely piirtäen, kirjoittaen ja askarrellen sekä mahdollisesti tietokoneella riippuen harrastuksen sisällöstä. 

Ohjaaja: Pelisuunnittelija Maaria Klemetti. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: maaria.klemetti@gmail.com 

Järjestäjä: Maaria Klemetti / Harrastamisen Suomen malli 


Animaagikot - animaatio tutuksi (3-6.lk)

Aika: klo 15-16.30

Paikka: lk 18

Animaagikot-ryhmässä piirustustaidoilla ei ole väliä, sillä harrastuksessa tutkitaan erilaisia animaatiotekniikoita ja toteutetaan niiden avulla omia animaatioprojekteja. Asiantuntevan ohjaajan

opastuksella opitaan toimimaan internetissä toisia kunnioittavasti ja luomaan mediasisältöä tekijänoikeuden huomioiden. Digitaalisten taitojen lisäksi animaagikoissa pääsee myös

askartelemaan animaatioita konkreettisin välinein. 

Ilmoittautuminen: https://sog.gg/koulut/ilmoittaudu/
Yhteystiedot: harrastuskoordinaattori@sog.gg 

Järjestäjä: School of Gaming / Harrastamisen Suomen malli 


TORSTAI

Parkour (3-6.lk)

Aika: klo 14.30-15.30

Paikka: Liikuntasali

Tunneilla tutustutaan parkourin ja kehonhallinnan perusteisiin, joten harrastus sopii erinomaisesti aloittelijoille. Lapsilla tulisi olla sisäliikuntaan sopiva liikuntavarustus ja juomapullo.  

Ilmoittautuminen: helsinkiharrastaa@gmail.com

Ilmoita: Harrastajan nimi, koulu, luokka, mihin ryhmään ilmoittautuu, huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja onko lapsenne kohdalla muuta huomioitavaa. Saatte ilmoittautumisen jälkeen kuittauksen, jonka saatuanne lapsenne voi osallistua toimintaan.  

Järjestäjä: Stadin pallo / Harrastamisen Suomen malli 


Jos et pääse osallistumaan harrastukseen, muistathan perua ilmoittautumisen.  

Osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen aikana.02.09.2022 08:21