Pihlajamäen ala-asteen koulu

Tänä lukuvuonna koulussamme on 16 yleisopetusryhmää, kaksi alueellista erityisluokkaa, yksi pidennetyn oppivelvollisuuden erityisluokka ja yksi tuettu erityisluokka. Koulussamme on oppilaita yhteensä 342.

[30.1.2017] Hakeminen / ilmoittautuminen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2017-2018 on alkanut!

Hakuaika koulujen ja ilmoittautuminen leikkipuistojen 1.-2. luokkalaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2017 - 2018 on alkanut. Hakuaika päättyy 28.4.2017. Lisätietoa on kaupungin internet-sivuilla: www.hel.fi/iltapaivatoiminta

[29.11.2016] Hyvät toisluokkalaisten vanhemmat!

Teidän lapsenne saavat kolmannelta luokalta lähtien mahdollisuuden valita ensimmäisen vieraan kielen opiskelun kolmannelta luokalta lähtien. Te voitte myös halutessanne hakea lasta jonkun painotuksen mukaiseen kouluun (esimerkiksi musiikki, tanssi, liikunta) kolmannelta luokalta lähtien. Me tietysti toivomme, että kaikki koulumme toisluokkalaiset oppilaat jatkaisivat meillä myös ensi syksynä.

Pidämme vanhempainillan kaikille toisluokkalaisten vanhemmille maanantaina 16.tammikuuta klo 17.30 koulun ruokalassa. Tuolloin koulumme kielten opettajat kertovat näistä valintamahdollisuuksista tarkemmin. Ruokalassa pidettävän tilaisuuden jälkeen kaikilla kakkosluokilla on luokkakohtaiset vanhempainillat omissa luokissa.

 

Tämän linkin kautta pääsette vielä lukemaan valintamahdollisuuksista Helsingin kaupungissa:

http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/paivahoito-ja-koulutus/perusopetus/toisluokkalaiset


Lisää ajankohtaisia asioita


www.pihla.edu.hel.fi  
Rehtori Susanna Saari
Tarkemmat yhteystiedotJAA
30.01.2017 12:59