Suoraan sisältöön

Pihlajamäen ala-asteen koulu

Lucina Hagmanin kuja 3
00710 Helsinki
PL 71301, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 82957
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Pihlajamäen ala-asteen koulu

Työtämme ohjaa erityisesti uuden opetussuunnitelmamme toiminta-ajatus:

Ihmetellen, iloiten, elämää varten oppien! 

Pyrimme yhdessä luomaan turvallisen ja opinhaluisen koulun, jossa kaikkien on hyvä yhdessä tehdä töitä, oppia toinen toisiltamme. Me emme vain opiskele kirjoista pöytien äärellä, vaan me kaikki opimme myös retkeillen, liikkuen, laulaen, leikkien ja monella muulla tavalla. Koko elämä on oppimista ja me iloitsemme siitä!

Tänä lukuvuonna opiskelemme teemalla Innokkaasti lukien, kaikkialla oppien! Kannustamme lapsia tänä vuonna erityisesti lukuintonsa kasvattamiseen sekä oppimiseen kaikkialla! Opetusta tapahtuu paljon muuallakin kuin koulurakennuksessa – retkeilemme paljon lähialueilla Pihlajamäessä ja myös koko Helsingissä.

KiVa-koulu -hanke  (www.kivakoulu.fi) jatkuu edelleen tärkeänä. Kiva-koulu -hankkeesta on nettisivuilla paljon hyvää materiaalia huoltajille. Koko toimintamme pohjana on positiivinen pedagogiikka. Huomaa hyvä- kampanjamme siivittävät meidän toimintaamme koko lukuvuoden.

Koulun lukuvuositiedote 2018 - 2019 jaetaan ekaluokkalaisille  syyskuun alkupuolella. Pyrimme edelleen vähentämään paperin kulutusta ja näin lukuvuositiedote on luettavissa muutoin Wilmassa ja koulun kotisivuilla. Tarvittaessa huoltaja voi pyytää paperiversion luokanopettajalta.

Lukuvuositiedote 2018 - 2019


Lisää ajankohtaisia asioita


www.pihla.edu.hel.fi  
Rehtori Susanna Saari
Tarkemmat yhteystiedot
JAA
07.01.2019 15:59