Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulun oppilaskunnan kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.


Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:

Ohjelmointi ja pelisuunnittelu

perjantai 14.00-15.30, opetustila 52

3.-6.-luokkalaisille

Ohjelmointiharrastuksessa opitaan koodaamisen peruslogiikkaa visuaalisten koodiblokkien avulla Minecraftin pelimekaniikkoja hyödyntäen. Koodausryhmässä koodataan myös omia minipelejä ja taitojen karttuessa hypätään pelinkehittäjän saappaisiin isomman peliprojektin pariin.

Ryhmäkoko 12 oppilasta

Ilmoittautuminen: linkin kautta

Järjestäjä: School of Gaming Galatic Oy / Harrastamisen Suomen malli


Parkour

tiistai 14.00-15.00, koulun liikuntasali

3.-6.-luokkalaisille

Ilmoittautuminen: suomiharrastaa@gmail.com

Osallistujilta tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, luokka, onko huomioitavia sairauksia yms. ja huoltajalta nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja "vakuutan, että lapsi on kyseisen koulun oppilas.
Vahvistamme vielä erikseen sähköpostitse lapsenne mahtuvan ryhmään. Lapsenne ei voi osallistua ryhmän toimintaan ennen saamanne lisävahvistusta.

Lapsella/osallistujalla tulee olla tunneilla liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo on myös hyvä varata mukaan. Ilmoita sähköpostitse suomiharrastaa@gmail.com, jos lapsi lopettaa harrastuksen. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Järjestäjä: Stadin pallo / Harrastamisen Suomen malliKerhotoiminta lukuvuonna 2020-2021

Koululla toimii Harrastuskaruselli, josta huoltajille on lähetetty tarkemmat tiedot Wilman kautta. Harrastuskaruselli on osa enemmän yhdessä -hanketta, jonka myötä alueen harrastusmahdollisuuksia pyritään kasvattamaan. Toimintaa järjestää HJK, Kannelmäen voimistelijat ja Taekwondourheilijat 2011 ry.

Muuta

Malminkartanon nuorisotalo
Malminkartanon nuorisotalo järjestää avointa toimintaa alueen lapsille ja nuorille.

EasySport
EasySport järjestää lähialueella liikuntaharrastustoimintaa ala-asteikäisille. 

Musiikin perusopetus
Musiikin perusopetusta alueella järjestää Luoteis-Helsingin musiikkiopisto. 

Harrastushaku
Lisää vapaa-ajantoimintaa voi etsiä Harrastushaun kautta. 27.08.2021 11:07