Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022

RYHMÄ LOPETETAAN Kuvataide, UUSI AIKA keskiviikko klo 13.30-15, kuvataideluokka

7.-9.-luokkalaisille

Tässä harrastusryhmässä ei tarvitse osata vielä mitään, vaan harjoittelemme yhdessä, kuinka materiaaleja käytetään ja mitä niillä oikein tehdään. Ohjaaja kuuntelee tarkalla korvalla kerholaisten mieltymyksiä ja mitä halutaan oppia. Harrastuksessa on tarkoitus heittää ”minä en osaa” -mantra romukoppaan ja pitää hauskaa. Tervetuloa kuvien kiehtovaan maailmaan!

Ohjaaja: Kati Leskinen.

Ilmoittautuminen: siltamaki@nuorisoseurat.fi

Järjestäjä: Siltamäen Nuorisoseura ry / Harrastamisen Suomen malli

 

TÄYNNÄ Pelisuunnittelu ja ohjelmointi, keskiviikko klo 14.15-15.45, luokka 261

Ohjelmointiharrastuksessa opitaan koodaamisen peruslogiikkaa visuaalisten koodiblokkien avulla Minecraftin pelimekaniikkoja hyödyntäen. Koodausryhmässä koodataan myös omia minipelejä ja taitojen karttuessa hypätään pelinkehittäjän saappaisiin isomman peliprojektin pariin.

Ilmoittautuminen: Linkki ilmoittautumiseen

Järjestäjä: School of Gaming Galactic / Harrastamisen Suomen malli


Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta
10.09.2021 08:48