Myllypuron peruskoulu

Myllypuron peruskoulussa toimivat peruskoulun luokat 1-9 sekä lisäopetuksen luokka (10. luokka). Koulussa on viisi alueellista erityisluokkaa ja neljä valmistavan opetuksen ryhmää. Koulu toimii kolmessa eri rakennuksessa. Koulussa tarjotaan kaksikielistä opetusta suomi-venäjä, johon hakeudutaan soveltuvuuskokeella.

[21.11.2017]  Kielikymppi-oppaat oman äidinkielen ja suomen kielen opiskelua varten

Kielikymppi-oppaissa on  vinkkejä vanhemmille siitä, miten he voivat tukea lapsen oman äidinkielen ja suomen kielen oppimista kotona, miten suomen kielen taitoa arvioidaan, jne. Kielikymppi-oppaita on julkaistu useilla eri kielillä ja kielen nimeä klikkaamalla pääsee erikielisiin oppaisiin. Oppaat löytyvät oheisestä linkistä, http://www.utu.fi/fi/yksikot/tnk/perusopetus/kielitietoinenkoulu/Sivut/home.aspx


[10.10.2017]   Paviljonkirakennus on valmistunut ja otettu käyttöön

Myllypuron peruskoulun paviljonkirakennus on valmistunut Ylätalon (Yläkivenrinne 4) yhteyteen ja se on otettu opetuskäyttöön. Paviljongissa opiskelee alakoulun luokkia (2.-, 4.-, 5. ja 6. -luokkien oppilaita).


[7.6.2016] Koulun toiminta alkaa

Myllypuron peruskoulu aloittaa toimintansa 1.8.2016. Myllypuron ala-asteen koulu ja Myllypuron yläasteen koulu yhdistetään Myllypuron peruskouluksi.

 


www.myllypuro.edu.hel.fi 
Rehtori Anna Hirvonen
Tarkemmat yhteystiedotJAA
21.11.2017 14:50