Suoraan sisältöön

Aamupäivätoiminta

Munkkivuoren ala-asteella järjestetään tuttuun tapaan aamupäivätoimintaa 1.-2. luokan oppilaille. Lisäksi toimintaan voivat ilmoittautua 3.-4. luokan erityisen tuen oppilaat. Munkkivuoren ala-asteella aamutoimintaa järjestää HJK.

Aamupäivätoimintaa järjestetään 1.-2. luokan oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15. Aamupäivätoiminnassa ei tarjota aamupalaa ja se on maksutonta. Aamupäivätoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamupäivätoimintaa järjestetään pääasiassa ulkona tai huonolla säällä koulun ruokasalissa. Kokoontuminen ensimmäisinä koulupäivinä koulun kentällä HJK:n ohjaajien luona - myöhemmin HJK:n ohjaajien antaman informaation mukaan.

HJK:n ohjaajilta lähetetään vielä koulutyön alkaessa erillinen Wilma-tiedote yhteystietoineen huoltajille.

Aamutoimintaan tulee aina ilmoittautua Wilman kautta. Aamutoimintaan voi ilmoittautua vain tietyiksi viikonpäiviksi. Palvelun tarvetta voi myös myöhemmin muuttaa. Aamutoimintaan voi ilmoittautua myös myöhemmin lukuvuoden aikana.

Aamutoiminta alkaa maanantaina 12.8.2019.

Ilmoittautumisohje: Valitse Wilman yläpalkista ”Hakemukset ja päätökset” -> Tee uusi hakemus -> Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen syksy 2019 -> Täytä tiedot -> Tallenna tiedot

Ekaluokkalaisilla on mahdollisuus osallistua myös avoimen alun (12. - 23.8.) aikana aamutoimintaan. Kun ekaluokkalaiset saavat pysyvät lukujärjestykset 23.8, on aamutoiminnan tarvetta mahdollista muuttaa.06.08.2019 10:26