Suoraan sisältöön

Aamutoiminta

Munkkivuoren ala-asteen ja HJK ry:n yhteistyössä toteuttama aamutoiminta on alkanut maanantaina 13.8. Tämä on koulun järjestämä palvelu niille lapsille, jotka tarvitsevat valvottua aamutekemistä. Toiminta on maksutonta. 

Kokoonnumme aamuisin klo 8.15 koulun sisäpihalla, ison kiven luona. Aamutoimintaan voi kuitenkin tulla mukaan liukuvasti klo 8.15-10.00 välillä, perheen tarpeiden mukaisesti. Yhteisen kokoontumisen jälkeen löydätte meidät päivittäin koulun hiekkakentältä sekä ruokalatilasta (reput ruokalassa). Jos lapsi ei jonain aamuna osallistu aamutoimintaan, ilmoitus tekstiviestillä kerhopuhelimeen riittää. Aamutoiminnassa ohjaajat eivät soita saapumattomien lasten perään (toisin kuin iltapäivätoiminnassa). 

Toiminta on lasten vapaa-ajan valvomista. Erillisiä toimintatuokioita ei järjestetä, vaan mahdollistetaan lasten leikkiminen pihalla ja rohkaistaan lapsia toimimaan yhdessä. Ohjaajan kanssa leikitään mm. liikuntaleikkejä ja pelataan. Sisällä tarjotaan rauhallista toimintaa, esim. piirtämistä, lauta ja korttipelejä, legoja. 

Ohjaajina toimivat HJK iltapäivätoiminnan ohjaajat. Puhelinnumero aamutoimintaan on 040 649 7195 (ma 20.8. alkaen). JAA
12.12.2018 09:34