Suoraan sisältöön

Aamupäivätoiminta

Koululaisten aamupäivätoimintaa järjestetään perusopetuslain mukaisesti kaupungin suomenkielisissä ja ruotsinkielisissä kouluissa ja joissakin leikkipuistoissa. Lapset voivat osallistua toimintaan ennen oppituntien alkua. Ilmoittautuminen ja lisätietoa aamupäivätoiminnasta.

Munkkiniemen ala-asteen koulu järjestää aamupäivätoimintaa 1.-2. luokan oppilaille ja 3.-4. luokan erityisen tuen oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.00. Koulumme aamupäivätoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8.00–9.45 välisenä aikana. Aamupäivätoiminnassa ei tarjota aamupalaa ja se on maksutonta. Aamupäivätoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamupäivätoiminnan tilana on käytettävissä Kouluruokala 1 krs. Ohjaajina toimivat koulunkäyntiavustajat Jatta Turunen ja Tuulimari Laitinen.

Toimintaan ilmoittautuminen

  • Huoltaja voi ilmoittaa lapsen aamutoiminnan tarpeen Wilman kautta. Toimintaan pyritään ilmoittautumaan viikko ennen toimintaan osallistumista. Tarpeen päättymisestä ilmoitetaan samalla ilmoituspohjalla viikko ennen lopettamista. 

  • Huoltaja täyttää Wilmassa "Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen" lomakkeen. Lomakkeessa valitaan viikonpäivät sekä tarpeen alkamis- ja päättymispäivät. Ilmoittautumislomake löytyy Wilman yläpalkista "Hakemukset ja päätökset" → Tee uusi hakemus → Aamutoimintaan ilmoittautuminen syksy  → Täytä tiedot → Tallenna tiedot.
15.09.2020 09:24