Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta


Helsinki järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa koulupäivän jälkeen. Iltapäivätoiminta on mukavaa ja monipuolista tekemistä turvallisessa ympäristössä. Toiminnasta vastaavat koulutetut ohjaajat. Iltapäivätoiminnan aikana lapselle tarjotaan välipala.


Haku lukuvuoden 2021–2022 peruskoululaisten iltapäivätoimintaan alkaa Helsingissä 23. maaliskuuta ja päättyy 24. huhtikuuta. Koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomakkeen ja leikkipuistojen ilmoittautumislomakkeen palautus keskitetään Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvontaan.

Hakuohje
1. Iltapäivätoimintaan haetaan 22.3.–23.4.2021. Hakuajan ulkopuolella haettaessa katso kohtaa 7.

2. Lomake täytetään verkossa. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.

3. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää.

4. Lomaketta lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena

Sähköinen hakulomake iltapäivätoimintaan

Tulostettava hakulomake iltapäivätoimintaan kouluissa lukuvuodelle 2021-2022

5. Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki. Tulostettava lomake on sivun lopussa alhaalla.

Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.

6. Päätös postitetaan huoltajille 1.7.2021 mennessä.

7. Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

8. Hakuajan ulkopuolella hakemukset lähetetään ensisijaisesti tämän sivun ohjeiden mukaisesti tai kirjepostina osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.


Lisätietoa ja hakeminen iltapäivätoimintaan 
Tästä löydät alueen iltapäivätoimintapaikat.


Alueen iltapäivätoiminta palvelukartalla

23.03.2021 07:46