Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Meilahden yläasteen koulussa toimii teknisen ja tekstiilityön kerho sekä bändikerho. Niiden toiminnasta opettajat kertovat oppilaille. Kerhot kokoontuvat lukuvuoden aikana erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Opettajat tiedottavat oppilaille kerhoista.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 24.1.2022 alkaen:

Maanantaisin:

Koodaus klo 15.45-17.00, Paciuksenkaari 17

7.-9. lk.

Kodareiden, Suomen suurimman lasten ja nuorten koodikoulun pelisuunnittelu- & koodauskurssilla tehdään pelejä ja koodataan. Koodikoulumme perusajatus on, että koodaus kuuluu kaikille.

Suunnittelemme ja ohjelmoimme kursseillamme pelejä Scratch, Python sekä JavaScript-kielillä. Tutustumme myös laitteiden ohjelmointiin hauskan Micro:bitin avulla, josta koodaamme retron pelikoneen :)

Lue kursseistamme lisää: https://kodarit.fi/

Ilmoittautuminen: linkin kautta

Järjestäjä: Kodarit / Harrastamisen Suomen malli


Tiistaisin:

Keskiviikkoisin:

Voimailu klo 14.15-15.15, koulun yläsali / kuntosali

7.-9. lk.

Tervetuloa mukaan Suomen mallin harrastustoiminnan voimailuryhmään Haagaan. Harrastuksen ohjaa Elise Heikkilä ja ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 16-17.

Ilmoittautuminen: linkin kautta

HUOM! Jos jatkat harrastusta syksyltä, lisää viestiin tieto: jatkaa harrastusta

Lisätietoja ryhmästä: erankarate@gmail.com

Järjestäjä: Tapanilan Erä Karate / Harrastamisen Suomen malli


Torstaisin:

Ryhmä on lopetettu Tanssi klo 17.00-18.30, Pikku Huopalahden nuorisotalo

6.-9. lk.

Tunneilla lähestytään tanssia rennosti mielikuvituksen sekä ilon kautta niin yksin kuin ryhmässä. Tule heittäytymään, liikkumaan hittibiisien tahtiin ja nauttimaan tanssin luomasta ilosta! Tunnit rakentuvat osittain osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan - opitaan ja oivalletaan tanssista kaikki yhdessä.

Tuomme kouluarkeen matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka pyrkii saamaan nuoria harrastamisen pariin. Lisäksi toiminnassa tehdään koulukiusaamista ja syrjintää ennaltaehkäisevää työtä keskittymällä etenkin yhteisöllisyyden kehittämiseen ja nuorilähtöiseen ryhmätoimintaan.

Ilmoittautuminen: linkin kautta

Yhteyshenkilö oppilaiden huoltajille: Jenna Laine, p. 040-1435557, ma-ti klo 8-10, ke-pe klo 10-12, s-posti: breakthefight@gmail.com

Järjestäjä: Break the Fight Oy/ Harrastamisen Suomen malli


Perjantaisin:

...

Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.

Yläkouluikäisten ryhmiin voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.


Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta
02.03.2022 15:08