Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Meilahden yläasteen koulussa toimii teknisen ja tekstiilityön kerho sekä bändikerho. Niiden toiminnasta opettajat kertovat oppilaille. Kerhot kokoontuvat lukuvuoden aikana erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Opettajat tiedottavat oppilaille kerhoista.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:

Lihaskunto & Voima

keskiviikko 14.15-15.15, koulun kuntosali / ulkona

JÄLKIPOLTTO Lihaskunto & Voima - NUORET on yksilöllinen ryhmävalmennus ja nimensä mukaisesti suunnattu 7.-9.-luokkalaisille nuorille innostavan ja kehittävän lihaskunto- ja voimaharjoittelun harrastamiseksi. Osallistuakseen aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan huomioimme jokaisen yksilöllisen lähtötilanteen. Harjoittelussa keskitytään oikeaoppisten ja turvallisten tekniikoiden opetteluun sekä kestovoiman ja liikehallinnan parantamiseen - leikkimielisyyttä unohtamatta. Tekniikoiden kehittyessä lisäämme maltillisesti voimaa ja lihasmassaa lisäävään voimaharjoittelun osuutta. Sisältö teemoitetaan osallistujien taitojen ja toiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen: Linkin kautta

Yhteyshenkilö: Olli Väätäinen puh. 0440755664 / Anna Mäkelä puh. 0505477224

Järjestäjä: Jälkipoltto oy / Harrastamisen Suomen malli


Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta
24.09.2021 13:22