Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Meilahden yläasteen koulussa toimii teknisen ja tekstiilityön kerho sekä bändikerho. Niiden toiminnasta opettajat kertovat oppilaille. Kerhot kokoontuvat lukuvuoden aikana erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Opettajat tiedottavat oppilaille kerhoista.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 5.9.2022 alkaen:

Futsal (7.-9.lk) 
Aika: maanantai klo 15:45-16:45 
Paikka: Haagan peruskoulun liikuntasali, Vanha Viertotie 23 
Viikottaisilla Harrastustunneilla on tarkoitus oppia laji- ja tiimitaitoja, yksilötaitoja unohtamatta. Harrastukset sisältävät toiminnallisia harjoituksia ryhmän motivaation ja harjoittelun ylläpitämiseksi. Futsal on hauskaa, kun pelaat ystävien kanssa! 
Ohjaaja: Javier Cuevas  
Ilmoittautuminen täältä: https://bit.ly/3pGWY65  
Yhteystiedot: fcviikki@gmail.com, 0449880216 
Järjestäjä: Viikin urheiluseura ry / Harrastamisen Suomen malli 

 

Esports-peliharrastus (7.-9.lk) 
Aika: keskiviikkoisin 14:30-16:00 
Sijainti: Shelter Gameroom Mansku, Mannerheimintie 118  

Suomen ainoan esports gaming lounge -ketjun, Shelter Gameroomin, Esports-pelikerhot sopivat gamereille, jotka haluavat harrastaa pelaamista, kehittää taitoja ja pitää hauskaa. Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi pelaaja, koutsit opastavat osallistujat pelaamisen saloihin huippuluokan PC-pelikoneilla ja konsoleilla. Tervetuloa pelaamisen maailmaan!   
Ohjaaja: Otto Koponen  
Ilmoittautuminen: harrastus@shelter.gg -meiliin. Lisää viestiin seuraavat tiedot: Osallistujan koulu, nimi, ikä, puhelinnumero, sekä osallistujan lempipelit (PC/konsoli) ja mahdollinen pelaamisen taso/rank/tunnit. Vanhemman nimi, vanhemman puhelinnumero, vanhemman sähköposti  
Lisätiedot: mansku@shelter.gg p. +358 40 8107555 
Järjestäjä: Shelter Gameroom / Harrastamisen Suomen malli 

 

Jos et pääse osallistumaan, muistathan perua ilmoittautumisen.  

Osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen aikana.  

...

Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.

Yläkouluikäisten ryhmiin voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.


Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta
25.08.2022 21:15