Suoraan sisältöön

Vanhemmille

Jokaisessa Helsingin koulussa toimii johtokunta, johon kuuluvat huoltajien keskuudestaan esittämät edustajat. Johtokunnan valitsee Helsingin opetuslautakunta. Johtokunta päättää koulun toimintasuunnitelmasta, hyväksyy talousarvion ja esittää koulun opetussuunnitelman opetuslautakunnan suomenkielisen jaoston hyväksyttäväksi.

Vanhempainyhdistys

Kuuleeko vanhemmat, Maavy kutsuu!

Meilahden ala-asteen vanhempainyhdistys, tuttavallisemmin Maavy, on valmis auttamaan aina kun pienet koululaiset jotain tarvitsevat. Keräämme rahaa kannatusmaksuilla, koulun joulumyyjäisissä ja muissa Meikun tapahtumissa. Hankitut varat auttavat loihtimaan lasten kouluvuosista astetta ikimuistoisempia! Virallisesti ilmaistuna Maavyn tehtävä on edistää oppilaiden, vanhempien ja koulun välistä yhteistyötä, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä kasvu- ja oppimisympäristö sekä edistää lasten tasapainoista ja monipuolista kehitystä. Lisäksi tuomme esille vanhempien kannanottoja koulun kasvatustyöhön liittyviin kysymyksiin.

Maavy on tukenut muun muassa:

  • uusien kirjojen hankintaa koulun kirjastoon
  • urheilu- ja välituntitarvikkeiden hankintaa
  • koulun retkitoimintaa (esim. urheilupäivien bussikuljetukset)
  • oppilaiden harrastustoimintaa ja taideaineita
  • erilaisten neuvottelu-, keskustelu- ja juhlatilaisuuksien järjestämistä
  • jokavuotisia Kiva kaveri -stipendejä

Jokaista luokkaa edustaa Maavyssa yksi jäsen ja yksi varajäsen, mutta kokouksiin ovat tervetulleita kaikki vanhemmat ilman sen ihmeempää titteliä. Kokouksia on vain muutama vuodessa, ja muukin toiminta on kevyttä ja sitä paitsi hauskaa, yhdessä tekemistä ja toisiin vanhempiin tutustumista.

On myös yksi tapa osallistua Maavyn toimintaan täysin etänä ja huikean helposti: laittaa vain vapaavalintaisen summan yhdistyksen tilille.

Tilinumero: FI36 3131 3001 1654 30
Vastaanottaja: Maavy ry
Viesti: kannatusmaksu

Tervetuloa mukaan tähän tärkeään toimintaan!

Meidät löytää Facebookista: https://www.facebook.com/maavymeilahti

ja tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: maavy@outlook.com28.10.2022 09:14