Suoraan sisältöön

Meidän koulu

Maunulan ala-asteen koulu on maunulalaisten lasten lähikoulu. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussamme on kaksi alueellista erityisluokkaa, tuettu erityisluokka sekä SLI-luokka, joka on tarkoitettu oppilaille, joilla on kielellinen erityisvaikeus.

Koulussa painotetaan yhteis- ja tiimiopettajuutta. Käytössä on monta erilaista mallia. Tiimiopettajuuden avulla opetus on laadukasta ja näillä joustavilla opetusjärjestelyillä tuemme kaikkien oppilaittemme oppimista.

Maunulan ala-asteella on myös mahdollista opiskella koko ala-asteen oppimäärä laajamittaisessa kaksikielisessä opetuksessa, johon oppilaita tulee ympäri Helsinkiä ja maailmaa. Tähän englanninkieliseen opetukseen haetaan 1. luokalle soveltuvuuskokeen kautta, koe järjestetään vuosittain tammi-helmikuussa. Opetus on tarkoitettu helsinkiläisille oppilaille, jotka ovat sitoutuneet opiskelemaan englannin ja suomen kielellä ja joilla on sujuva englannin kielen taito. Suomen kielen tunnit sekä keskeiset käsitteet opetetaan suomeksi, samoin osa muiden oppiaineiden tunneista. 

Koulu koostuu kolmesta eri rakennuksesta: ylärakennus, alarakennus ja alapihalla sijaitseva paviljonki Stigen (Haavikkopolku 5).  Koulurakennuksessa toimii myös päiväkoti Maunulan esikouluryhmä Neilikat, Månsas Förskola ja Månsas Lågstadieskola.


Koulun järjestyssäännöt/School Rules


14.11.2022 14:09