Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Rentoa kesälomaa kaikille!

Palaamme kouluun torstaina 13.8. klo 9.

Kaikilla oppilailla on koulua to-pe 13.-14.8. klo 9.00-12.15.

Aamukerhoon voi tulla klo 8-9 jo to 13.8. Kokoontuminen alapihalla.


Koulutulokkaiden huoltajille:

Ekaluokan opettajat ovat kirjoittaneet kesäkirjeen tuleville ekaluokkalaisille, kesäkirje tulee postitse kotiosoitteeseenne.

Teille huoltajille tarjoamme mahdollisuuden tulla keskustelutilaisuuteen koululle to 13.8. klo 9-10, kun olette saattaneet lapsenne kouluun. Keskustelua käydään sään niin salliessa koulun pihalla. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä, tästä tiedotetaan tarkemmin elokuussa. Rehtori Taija Kiesi-Talpiainen kertoo lyhyesti koulusta ja vastaa kysymyksiinne oppilashuoltohenkilöstön edustuksen kanssa.

Kaikille:

Ensimmäinen vanhempainilta on keskiviikkona 26.8. klo 17.30 alkaen. Vanhempainillassa kerromme koulun toiminnasta ja pedagogisesta painotuksesta. Lisäksi esittelemme alkuvuodesta tehdyn asiakaskokemuskyselyn tuloksia. Kyselyyn vastasivat viime lukuvuoden 1. ja 5. luokkien oppilaat ja heidän huoltajansa.Vanhempainillassa kerromme koulun toiminnasta ja pedagogisesta painotuksesta, lisäksi esittelemme alkuvuodesta tehdyn asiakaskokemuskyselyn tuloksia. Kyselyyn vastasivat viime lukuvuoden 1. ja 5. luokkien oppilaat ja heidän huoltajansa.

Vanhempainillat pidetään luokittain ja yhteinen osuus streamataan jokaiseen luokkaan.


Tietoja englanninkielisestä opetuksesta Maunulan ala-asteen koulussa

Maunulan ala-asteen suomenkieliseen opetukseen ei ole soveltuvuuskoetta. Painotettuun englanninkieliseen opetukseen valitaan soveltuvuuskokeella.  

Painotettu englanninkielinen opetus on pääosin englanninkielellä tapahtuvaa opetusta. Se on tarkoitettu kansainvälisesti liikkuvien perheiden lapsille, joilla on äidinkielenomainen englannin kielen taito. Soveltuvuuskokeella arvioidaan oppilaan valmiuksia opiskella englannin kielellä. Seuraava soveltuvuuskoe ensi lukuvuoden vapaille paikoille järjestetään to 6.8.2020. klo 9.

Soveltuvuuskokeen ilmoittautumisohjeet löytyvät kotisivumme kohdasta:
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/maunulan-ala-aste/in-english/our-school/
14.07.2020 12:56