Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta.


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi.


Maksuttomat harrastukset ja kerhot


Maanantaisin:

Parkour, 3.-6.lk

Klo 14.15-15.15, liikuntasalissa
Tunneilla tutustutaan parkourin ja kehonhallinnan perusteisiin, joten harrastus sopii erinomaisesti aloittelijoille. Lapsilla tulisi olla sisäliikuntaan sopiva liikuntavarustus ja juomapullo. Keväällä saatamme hyödyntää koulun lähimaastoa ja tästä tiedotamme vanhempia aina erikseen.
Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen suomiharrastaa@gmail.com
Tarvitsemme seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, Koulu, Luokka-aste, Harrastajan yhteystiedot (numero), Sukupuoli: tyttö, poika, muu, en halua kertoa, Huoltajan nimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa. Lisäksi tieto jatkaa harrastusta, jos osallistuitte jo syksyllä parkouriin.
Saatte meiltä aina kuittauksen ilmoittautumisen jälkeen, jonka saatuanne lapsenne voi osallistua toimintaa. Ikävä kyllä emme voi ottaa lapsia mukaan ilman huoltajan tekemää tai vaillinaista ilmoittautumista (edes tutustumaan).
Olkaa meihin heti yhteydessä sähköpostitse lapsenne lopettaessa ryhmässä, koska jonossa saattaa olla innokkaita lapsia odottamassa mukaan pääsyä. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Muut asiaan liittyvät kysymykset ja kommentit voitte lähettää meille sähköpostitse suomiharrastaa@gmail.com (vastaamme aina kaikkiin kysymyksiin ja mahdollisimman pikaisesti).
Tervetuloa nauttimaan liikunnasta kanssamme, Stadin pallo / Harrastamisen Suomen malli


Tiistaisin:

Ohjelmointi, 3.-6.lk

Klo 14.15-15.45, luokka 3A
Ohjelmointiharrastuksessa opitaan koodaamisen peruslogiikkaa visuaalisten koodiblokkien avulla Minecraftin pelimekaniikkoja hyödyntäen. Koodausryhmässä koodataan myös omia minipelejä ja taitojen karttuessa hypätään pelinkehittäjän saappaisiin isomman peliprojektin pariin.
https://youtu.be/_CWC5K8GOZI
Järjestäjä: School of Gaming / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittaudu: linkin kauttaTorstaisin:

Kuvataide, 3.-6.lk

Klo 15-16.30, kuvisluokka 6A
Tule taiteilemaan! Pks4H:n kuvataideryhmissä tehdään monipuolisesti taidetta osaavien ohjaajien johdolla. Harrastuksessa tutustutaan eri tekniikoihin ja materiaaleihin ja tehdään kuvataiteen töitä vuodenajat ja yleiset juhlapäivät huomioiden.
Järjestäjä: PKS 4H / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kautta
Yhteyshenkilö: netta.makisalo@4h.fi

Perjantaisin:

Tanssi (breakdance), 3.-6.lk uusi ryhmä!
Klo 13.15-14.45, liikuntasalissa
Tanssikerhossa opettelemme breakdancen alkeita ammattilaisen breakkaajan, Victorin aka BBoy Viciousin opastuksella. Victor on kilpaillut, toiminut tuomarina ja breakdance-opettajana viimeiset 20 vuotta kansainvälisellä tasolla.
Tule breakkaamaan Victorin kanssa, yhdessä pidetään hauskaa ja opetellaan hienoja temppuja. Jonain päivänä sustakin voi tulla breakdancen mestari!
Järjestäjä: HNMKY / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kauttaMuut kerhot ja harrastukset30.03.2022 14:05