Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Koulun kerhotarjonnasta tiedotetaan Wilmassa.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta.


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.   


Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Maksuttomat harrastukset ja kerhot


Keskiviikkoisin:

Animaatio

Animaatioharrastuksessa suunnitellaan omia mielikuvituksellisia hahmoja ja tarinoita, joita toteutetaan animoiden. Harrastuksessa tutustutaan mm. piirros-, vaha- ja esineanimaatioiden tekemiseen sekä animaation historiaan osallistujien mielenkiinnonkohteet huomioiden. Oppilailla olisi hyvä olla omat kännykät, joihin ladataan opettajan ohjeistama ilmainen animaatio-ohjelma. Osallistua voi myös ilman kännykkää.
Tervetuloa mukaan jännittävään ja hauskaan visuaalisen tarinankerronnan maailmaan!
Kenelle: 3.-6.lk oppilaille, ryhmäkoko 12 osallistujaa
Milloin: Keskiviikkoisin klo 14.30-16
Missä: TS-luokka
Ohjaaja: Anni Halonen, kuvataideopettaja
Järjestäjä: Kulosaaren taidekoulu / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: info@kulosaarentaidekoulu.fi
Tarvittavat tiedot: nimi, luokka, koulu, mahdolliset hahmotukseen ja keskittymiseen liittyvät haasteet, jotka opettajan on hyvä tietää, huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
Yhteyshenkilö: Kata Ruohtula puh: 040 540 0735

Torstaisin:

Parkour

Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden
Kenelle: 3.-6.lk oppilaille, ryhmäkoko 12
Milloin: Torstaisin klo 16-17
Missä: Liikuntasali
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: ryhmän paikka ja aika, osallistujan nimi, osallistujan syntymäaika, huoltajan nimi, huoltajan sähköposti, huoltajan puhelinnumero
Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malliMuut kerhot ja harrastukset


20.08.2021 17:15