Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerhot lukuvuonna 2021-2022

Kuoro

Koulumme kuoro harjoittelee viikoittain ja esiintyy koulumme tilaisuuksissa, kuten aamunavauksissa, syys- ja kevätkonserteissa, itsenäisyysjuhlissa ja joulu- ja kevätkirkoissa. Kevätlukukaudelle on suunnitteilla leirikoulu yhdessä orkesterin kanssa. Ohjaajana toimii Timo Pihkanen.

kuva Kryptan konsertista

Orkesteri

Koulumme orkesteri harjoittelee viikoittain ja esiintyy koulumme tilaisuuksissa, kuten syys- ja kevätkonsertissa sekä itsenäisyysjuhlassa. Kevätlukukaudella järjestetään mahdollisesti harjoitusleiri. Ohjaajana toimii Ville Kervinen.


Bändikerho

Ohjatut bändikerhot järjestetään yhteistyössä Metropolian pop/jazzlinjan opiskelijoiden. Osa bändeistä harjoittelee itsenäisesti omalla vuorollaan. Toiminnan yhteyshenkilönä toimii Ville Kervinen.

Yleistä kerhotoiminnasta

Oppilaille teetetään kysely kerhotoiminnan toiveista lukuvuoden aikana, ja kerhotarjontaa pyritään lisäämään kyselyn tulosten pohjalta. Kerhotoiminnan järjestämisessä noudatetaan ajankohtaisia Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan turvallisuusohjeita.​


Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:


Lihaskunto & Voima, torstai klo 16.15-17.15, koulun pihalla

JÄLKIPOLTTO Lihaskunto & Voima - NUORET on yksilöllinen ryhmävalmennus ja nimensä mukaisesti suunnattu 7.-9.-luokkalaisille nuorille innostavan ja kehittävän lihaskunto- ja voimaharjoittelun harrastamiseksi. Osallistuakseen aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan huomioimme jokaisen yksilöllisen lähtötilanteen. Harjoittelussa keskitytään oikeaoppisten ja turvallisten tekniikoiden opetteluun sekä kestovoiman ja liikehallinnan parantamiseen - leikkimielisyyttä unohtamatta. Tekniikoiden kehittyessä lisäämme maltillisesti voimaa ja lihasmassaa lisäävään voimaharjoittelun osuutta. Sisältö teemoitetaan osallistujien taitojen ja toiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen: Linkin kautta

Yhteyshenkilö: Olli Väätäinen puh. 0440755664 / Anna Mäkelä puh. 0505477224

Järjestäjä: Jälkipoltto oy / Harrastamisen Suomen malli


Muuta

Lähinuoristotalot

Nuorisotaloilla on avointa toimintaa ja kerhotoimintaa. Katso lisätietoa lähimpien nuorisotalojen toiminnasta:
Punavuoren nuorisotalo Betania http://punavuori.munstadi.fi
Harjun nuorisotalo http://harju.munstadi.fi
Cafe Walkers http://www.asemanlapset.fi/fi/toimintamuotomme/walkers-talo

Funaction

FunAction liikunnan tarjonta https://funactionnuorille.fi/

Harrastushaku

Harrastusta voi etsiä myös harrastushaun kautta https://nk.hel.fi/harrastushaku/09.11.2021 15:20