Kruununhaan yläasteen koulu

Kruununhaan yläasteen koulu on 112-vuotias, perinteikäs koulu Helsingin keskustassa. Kruununhaan yläasteen koulussa on 7.–9. luokat. Oppilaita koulussa on noin 470. Koulun erityispiirteenä ja pitkäaikaisena perinteenä ovat musiikin ja tanssitaiteen opetus sekä uutena sisäisenä painotuksena Design-linja oman alueen oppilaille. Visiomme on olla huipputasoinen taiteen, kulttuurin ja designin yläkoulu.

KOULUUN HYVÄKSYTYT OPPILAAT 2019


(1.8.2018)
Tervetuloa kouluun! Lukuvuosi alkaa torstaina 9.8.2018.

7.-luokkalaisilla päivä on klo 9.00-12.30.
8. ja 9.-luokkalaiset ovat koulussa klo 10.00-13.00.
Perjantaista 10.8. alkaen opiskelemme lukujärjestyksen mukaan. Lukujärjestykset on nähtävissä Wilmassa (8. ja 9.lk).
Erinomaista alkavaa lukuvuotta kaikille!
 
Reksin kesäkirje

Lukuvuosi oli täynnä hienoja kohtaamisia, vuorovaikutusta, rankkaa työtä, uuden oppimista ja iloa meille kaikille. Krunassa on tänä lukuvuonna otettu haltuun uusi opetussuunnitelma, kehitetty sähköistä portfolio-oppimista, panostettu yhteisölliseen hyvinvointiin ja oppimisen tukeen sekä kehitetty osallisuutta ja toimittu moninaisissa verkostoissa. Tässä vain muutamia mainitakseni. Olemme myös saaneet nauttia pitkin lukuvuotta valtavan hienoista musiikki-, tanssi- ja taide-elämyksistä niiden valmisteluineen, kiitos upeiden tanssitaiteen, musiikin ja designin painotusopetusten.

Työ on tehty yhdessä. Haluan kiittää kaikkia upeita oppilaitamme, joiden kanssa meidän koulun aikuisten on kunnia työskennellä päivittäin. Haluan kertoa kiitokseni kaikille opettajille ja kaikille koulun aikuisille ammattitaitoisesta ja sydämellä tehdystä työstä. Erityiskiitos myös oppilaidemme huoltajille, joiden kanssa yhteistyö on ollut hyvää, avointa ja oppilaan etua ajavaa. Kiitos myös laajoille verkostoillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden avulla olemme voineet tukea oppilaitamme ja toteuttaa opetussuunnitelmaa. Lämmin kiitos vanhempainyhdistykselle ja johtokunnalle hienosta ja välittävästä yhteistyöstä.

Seuraava lukuvuosi alkaa oppilaillamme torstaina 9.8.2018, 7.-luokkalaisilla klo 9 sekä 8. ja 9.-luokkalaisilla klo 10. Syksy aloitetaan vielä Snellmaninkadun tiloissa, minkä jälkeen vaihdamme väistötiloihin, kun peruskorjauksen on määrä alkaa vuodenvaihteessa 18–19. Väistötilat sijaitsevat Kalliossa, Agricolankatu 1–3:ssa.

Lukuvuonna 18–19 koulussamme aloittaa neljä uutta opettajaa: evankelisluterilaisen uskonnon opettaja Helena McKeough, erityisopettaja Riikka Hongisto ja opinto-ohjaaja Iida Sarkavaara. Lisäksi on rekrytoitu tanssitaiteen painotusopetukseen tanssitaiteen opettajan sijainen, jonka nimen julkaisemme viikolla 23.

Koulun kanslia on kesällä avoinna 21.6. saakka vaihtelevin ajoin (varmistaaksesi tapaamisen, kannattaa sopia ennakkoon), ja jälleen normaalisti 1.8. alkaen.

Tarkempia tietoja tulevasta lukuvuodesta saatte elokuussa julkaistavasta lukuvuositiedotteesta.

Oppilaamme ovat timanttisia, ja voimme päästää heidät hyvin mielin kesälomille.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Jani Puurula, rehtori & koko Krunan väki


Koulun tarkemmat yhteystiedotJAA
22.03.2019 09:18