Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Oppilaaksiottopäätökset 2021

Helsingin kaupungin koulujen osalta seitsemännelle luokalle hakeutumisen oppilaaksiottopäätökset postitetaan teille viimeistään 26.3. Kaupungin koulujen osalta tiedonanto tapahtuu ainoastaan kirjeitse tulevan oppilaaksiottopäätöksen avulla. Tietoja ei valitettavasti voida antaa puhelimitse tai sähköpostitse.


Helsingin kaupungin epidemiologisen toiminnan ohjeistuksen pohjalta laadittuja tarkennuksia soveltuvuuskokeiden järjestämiseen

Musiikin painotusopetuksen soveltuvuuskokeen kaikille yhteinen teoriaosuus järjestetään noudattaen voimassa olevia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Soveltuvuuskokeet järjestetään samaan aikaan useassa eri tilassa ja ryhmässä koulun väistötiloissa osoitteessa Agricolankatu 1-3. Ryhmät on jaettu oppilaan sukunimen alkukirjaimen mukaan. Koulussa on selkeät opasteet eri tiloihin sukunimen alkukirjaimen mukaan.

Soveltuvuuskokeen yhteinen osuus on tiistaina 2.2. klo 13-15. Yhteisessä osuudessa annetaan lisäksi henkilökohtainen yksilöaika soitto-/laulunäytteen antamiseen. Yksilökokeet järjestetään 17.2.2021 mennessä.

Soveltuvuuskokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua.

Noudata seuraavia ohjeistuksia
• Osallistu kokeeseen vain täysin terveenä, ilman minkäänlaisia oireita. Karanteenissa oleva oppilas ei voi osallistua kokeeseen.
• Saavu kokeeseen mahdollisimman tarkasti, noin 10 min ennen kokeen alkua klo 12.50.
• Soveltuvuuskokeisiin saavuttaessa noudatetaan turvavälejä, sisään tullessa pestään kädet (opasteet) ja noudatetaan hygieniaohjeita.
• Opettajat ohjeistavat istumapaikoille.
• Soveltuvuuskokeisiin osallistujille suositellaan vahvasti maskien käyttöä. Koulua tarjoaa kokeisiin osallistuville oppilaille kasvomaskit. Opettajat käyttävät maskeja.
• Turvavälien toteutumisesta on huolehdittava myös mahdollisten saattajien osalta ja saattajien suositellaan odottavan ulkona soveltuvuuskokeiden ajan. Saattajien on käytettävä maskia.
• Ota oma lyijykynä ja pyyhekumi mukaan.
• Uusintakoepäivään voivat osallistua ne hakijat, jotka eivät voi osallistua kokeeseen varsinaisena koepäivänä sairastumisen takia tai ovat olleet virallisessa karanteenissa. Sairausloma- tai karanteenitodistus on toimitettava koululle ennen uusintakokeeseen osallistumista. Uusintakoe järjestetään tiistaina 9.2.2021.
• Uusintakoe- ja muissa erityistapauksissa olkaa yhteydessä musiikin lehtoreihin Timo Pihkaseen ja Ville Kerviseen tai rehtori Jani Puurulaan.
• Henkilökohtaisessa koeosiossa hakija voi antaa soittonäytteen myös puhallinsoittimella.
• Henkilökohtaisessa koeosiossa laulamista sisältävissä osioissa sekä laulajalla että kuuntelijalla tulee olla maski ja turvavälistä on huolehdittava.

Yleisesti musiikin soveltuvuuskokeesta.
Lisätietoja Timo Pihkanen, timo.pihkanen@edu.hel.fi ja Ville Kervinen, ville.kervinen@edu.hel.fi

Onnea kokeeseen!

Helsingin kaupungin epidemiologisen toiminnan ohjeistuksen pohjalta laadittuja tarkennuksia soveltuvuuskokeiden järjestämiseen

Tanssitaiteen soveltuvuuskokeet järjestetään noudattaen voimassa olevia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Soveltuvuuskokeet järjestetään seitsemässä, noin 10 hengen ryhmässä.

Soveltuvuuskokeet järjestetään osoitteessa Leipätehdas Kaikukatu 4A alasali.

• A–G -kirjaimilla alkavat sukunimet maanantaina 18.1.2021 klo 9.00–11.00
• H–J -kirjaimilla alkavat sukunimet maanantaina 18.1.2021 klo 12.00–14.00
• K-kirjaimella alkavat sukunimet maanantaina 18.1.2021 klo 15.00–17.00

L-, N- ja O -kirjaimilla alkavat sukunimet tiistaina 19.1.2021 klo 9.00–11.00
Q–S -kirjaimilla alkavat sukunimet tiistaina 19.1.2021 klo 12.00–14.00
• T–Ö-kirjaimilla alkavat sukunimet tiistaina 19.1.2021 klo 15.00–17.00

M- ja P –kirjaimilla alkavat sukunimet keskiviikkona 20.1.2021 klo 9.00–11.00

HUOM. Korjattu aikataulu M- ja P-kirjaimilla alkavat sukunimet: oppilas suorittaa soveltuvuuskokeen keskiviikkona 20.1. klo 9-11. Oppilaiden huoltajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä viikon 2 aikana, jos soveltuvuuskokeen aikataulu on muuttunut aiemmin ilmoitetusta (M ja P -kirjaimet).

Soveltuvuuskokeisiin ei lähetetä erillistä kutsua.

Noudata seuraavia ohjeistuksia
• Osallistu kokeeseen vain täysin terveenä, ilman minkäänlaisia oireita. Karanteenissa oleva oppilas ei voi osallistua kokeeseen.
• Saavu kokeeseen mahdollisimman tarkasti, noin 10 min ennen kokeen alkua.
• Soveltuvuuskokeisiin saavuttaessa noudatetaan turvavälejä, sisään tullessa pestään kädet ja noudatetaan hygieniaohjeita.
• Mahdollisuuksien mukaan pukeudutaan tanssiin soveltuviin vaatteisiin jo kotoa lähdettäessä.
• Vältetään mahdollisuuksien mukaan kokonaan pukutilojen käyttöä. Puku- ja wc-tiloissa toimitaan ripeästi.
• Kokeen osiot suoritetaan turvavälejä noudattaen. Opettajat ohjeistavat.
• Soveltuvuuskokeisiin osallistujille suositellaan vahvasti maskien käyttöä. Koulua tarjoaa kokeisiin osallistuville oppilaille kasvomaskit. Opettajat käyttävät maskeja.
• Turvavälien toteutumisesta on huolehdittava myös mahdollisten saattajien osalta ja saattajien suositellaan odottavan ulkona soveltuvuuskokeiden ajan. Saattajien on käytettävä maskia.
• Uusintakoepäivään voivat osallistua ne hakijat, jotka eivät voi osallistua kokeeseen varsinaisena koepäivänä sairastumisen takia tai ovat olleet virallisessa karanteenissa. Sairauslomatodistus on toimitettava koululle ennen uusintakokeeseen osallistumista. Uusintakoe järjestetään tanssitaiteessa tiistaina 26.1.2021.
• Erityistapauksissa ole yhteydessä tanssitaiteen opettaja Kaisa Hahliin tai rehtori Jani Puurulaan.

Yleisesti tanssitaiteen soveltuvuuskokeesta.
Lisätietoja Kaisa Hahl, kaisa.hahl@edu.hel.fi


Yhteishaku 2021

Yhteishaku 2021 lähestyy ja siihen on sekä opetushallituksen että koulumme opojen ohjeita. 

Opetushallituksen yhteishakutiedote huoltajille (PDF)

Kruununhaan yläasteen oppilaanohjaajien ohjeet yhteishakuun (PDF)


Kruununhaan yläasteen koulun esittelytilaisuus lauantaina 7.11.2020

Esittelytilaisuuden 7.11.2020 diasarja

LIITY TILAISUUTEEN TÄSTÄ tai osoitteesta urly.fi/1O2i

Nykyisille kuudesluokkalaisille ja heidän huoltajilleen suunnattu Kruununhaan yläasteen koulun esittely- ja infotilaisuus järjestetään etänä lauantaina 7.11.2020 klo 10.15! Esittelemme koulumme toimintaa ja hakeutumista vuoden 2021 seiskaluokkalaiseksi.

Kaikille yhteinen osuus on klo 10.15-11.00, jonka jälkeen voi vapaavalintaisesti osallistua eri linjojen infotilaisuuksiin: musiikin painotusopetus klo 11.15, tanssitaiteen painotusopetus klo 11.45 ja Design-linja klo 12.15 (sisäinen painotusopetus, oman alueen oppilaat).

Tilaisuus järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen. Koululle ei valitettavasti voi saapua paikan päälle. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kouluumme ja hakeutumaan oppilaaksemme seuraavan lukuvuoden 21-22 uudeksi seiskaluokkalaiseksi!

rehtori Jani Puurula & Krunan oppilaat ja henkilöstö

Oppilaaksi Kruununhaan yläasteen kouluun 2021

Oppilaaksi Kruununhaan yläasteen kouluun 2021 -opas

Kodin ja koulun päivä 7.11.2020

Toivotamme kaikki huoltajat lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan kodin ja koulun päivään lauantaina 7.11.2020!

Huoltajia pyydetään asiantuntijavierailijoiksi oppitunneille (etänä), päivän aikana rehtorin tilaisuus huoltajille klo 9-10 ja vanhempainyhdistyksen tervehdys. Lisätietoja on luvassa wilmassa syysloman jälkeen!

Päivän ohjelma huoltajille järjestetään vain etäyhteyksien välityksellä.

Tervetuloa!

Krunan väki


Lukuvuosi 2020-21 alkaa torstaina 13.8.2020

Toivotamme uudet 7.-luokkalaiset oppilaat lämpimästi tervetulleiksi kouluun torstaina 13.8.2020 klo 9.00. Uudet luokanohjaajat ja tukioppilaat ottavat teidät vastaan koulun sisäpihalla, koulun takana. Ensimmäinen koulupäivä päättyy klo 12. 

8.-9.lk:t, mukava nähdä jälleen torstaina 13.8.2020 klo 10.00 alkaen. Ensimmäinen koulupäivä on klo 10-13.

Lukuvuosi 2020-21 alkaa väistötiloissa osoitteessa Agricolankatu 1-3.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Lukuvuositiedote 2020-2021 (PDF)

Yhteishaun kesäohje yseille ja huoltajille (PDF)19.03.2021 13:21