Kruununhaan yläasteen koulu

Kruununhaan yläasteen koulu on 110-vuotias, perinteikäs koulu Helsingin keskustan tuntumassa. Kruununhaan yläasteen koulussa on 7.–9. luokat. Oppilaita koulussa on noin 480. Koulun erityispiirteenä ja pitkäaikaisena perinteenä ovat musiikin ja tanssin opetus, joita toteutetaan yhteistyössä alan ammattioppilaitosten kanssa. Lisäksi opetus painottuu taito- ja taideaineisiin sekä teknologiaan.

[10.8.2017] Hyvää lukuvuoden alkua!

Hei!


Snellmaninkatu 18 täyttyi tänään iloisista ja innokkaita nuorista sekä koulun aikuisista. Koulutyö kohti uutta lukuvuotta käynnistyi mukavasti omissa kotiluokissa luokanohjaajien johdolla. Huomenna etenemme jo lukujärjestyksen mukaan, vaikka elokuu on täynnä mukavia tapahtumia ja tilaisuuksia, joista luokanohjaajat tiedottavat erikseen.


Muistattehan katsoa kotona oppilaan koulusta tuomia oppaita ja lomakkeita. Niistä tärkein lienee lukuvuosiopas, joka on nähtävillä myös koulun internet-sivuilla.


7. luokkien vanhempainilta on keskiviikkona 23.8. klo 18. Vanhempainillan aluksi on koulun kaikkien huoltajien kokous, jossa huoltajat valitsevat keskuudestaan jäsenet ja varajäsenet koulun uuteen johtokuntaan. Kokouksesta tulee erillinen kutsu lähempänä.


Lukuvuoden aluksi pyydämme, että palautatte mieliinne erityisesti koulualueelta poistumiseen liittyvän säännön ja poissaolo-ohjeistukset. Poissaolo-ohjeistus on esitelty lukuvuosioppaassa, ja puutumme poissaoloihin kaupungin ohjeistuksen mukaan.


Tärkein evästys lukuvuoteen on avoin mieli ja positiivinen asenne sekä yhteistyön ja yhteishengen vaaliminen.


Antoisaa syksyä ja lukuvuotta kaikille!


Yhteistyöterveisin,

rehtori ja koko koulun henkilökunta​


www.kruuy.edu.hel.fi
Rehtori Jani Puurula
Tarkemmat yhteystiedotJAA
10.08.2017 14:26