Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.  

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot

Maanantaisin:

Eläinharrastus, 3.-6.lk

Maantaisin klo 14.15-15.45, luokkatila
Eläinharrastuksessa saat tietoa, taitoa ja kokemuksia eläimien hoidosta, yhdessä toimimisesta eläimien kanssa ja niistä huolehtimisesta.
Eläinharrastuksessa opitaan eläimistä ja toimitaan yhdessä eläimiin liittyvien asioiden parissa.
Ja tietysti mukana on myös rapsuteltavia eläimiä!
Ilmoittautuminen: camilla.sundell@mahistuki.fi
Ohje ilmoittautumiseen: viestikenttään otsikko ”Eläinharrastusryhmä”
Kirjoita viestiin koulun nimi, huoltajan puhelinnumero ja lapsen nimi. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla jaetaan ilmoittautumislomake, jonka lapsi tuo kotiin täytettäväksi ja palauttaa eläinharrastusryhmän ohjaajalle.
Lisätiedot; P. 045 8576450 Camilla Sundell
Järjestäjä: Mahistuki / Harrastamisen Suomen malli


Futsal, 3.-6.lk

Klo 15-16, liikuntasalissa
Tervetuloa mukaan futiksen harrastusryhmään!
Harrastusryhmässä pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin. Et tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, mutta ei siitä ole haittaakaan. Rohkeasti mukaan!
Ilmoittautuminen tästä linkistä
Ohjaaja: Outi Alakurtti, Outi.alakurtti@helsinginponnistus.fi
Järjestäjä: Helsingin Ponnistus / Harrastamisen Suomen


Elokuva ja Animaatio, 3.-6.lk

Klo 15-16.30, luokat 19 ja 20

Elokuva- ja animaatiotunneilla tutustaan elokuvan ja animaation perusteisiin. Tunneilla opetellaan muun muassa käsikirjoittamista, kuvaamista ja editointia. Animaatiopuolella tutustutaan erilaisiin animointitekniikoihin (esim. stop motion) ja erilaisiin ohjelmistoihin.
Tuomme kouluarkeen matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka pyrkii saamaan nuoria harrastamisen pariin. Lisäksi toiminnassamme tehdään koulukiusaamista ja syrjintää ennaltaehkäisevää työtä keskittymällä etenkin yhteisöllisyyden kehittämiseen ja nuorilähtöiseen ryhmätoimintaan.
Järjestäjä: Break the Fight Oy / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteyshenkilö huoltajille: Jenna Laine, p. 040-1435557, ma-ti klo 8-10, ke-pe klo 10-12
sähköposti: breakthefight@gmail.com


Tiistaisin:

Iloa eläimistä
, 3.-6.lk

Tiistaisin klo 14.15-15.45, luokkatila 13
Iloa eläimistä -ryhmässä opit koirista ja luonnosta hauskalla tavalla yhdessä samanikäisten kavereiden kanssa! Ulkoilemme yhdessä koirien kanssa ja opimme niiden käyttäytymisestä ja hoidosta.
Järjestäjä: Helsingin NNKY / Harrastamisen Suomen malli
IImoittautuminen ja lisätiedot: tämän linkin kautta


Sirkus, 3.-6.lk

Tiistaisin klo 15-16, liikuntasalissa
Kurssilla on sirkuksen lajitreeniä viikon teeman mukaisesti. Oppilailla tulee olla sisäliikuntavaatteet ja pitkät hiukset kiinni. Suosimme vettä janojuomana! Ryhmään voi osallistua vain ennakkoilmoittautumalla sirkuskoulun lomakkeella.
Järjestäjä: Linnanmäen sirkuskoulu / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Lisätietoja: lintsinsirkus@gmail.com


Keskiviikkoisin:

Parkour, 3.-6.lk

Keskiviikkoisin klo 13.30-14.30 liikuntasalissa
Tunneilla tutustutaan parkourin ja kehonhallinnan perusteisiin, joten harrastus sopii erinomaisesti aloittelijoille. Lapsilla tulisi olla sisäliikuntaan sopiva liikuntavarustus ja juomapullo. Keväällä saatamme hyödyntää koulun lähimaastoa ja tästä tiedotamme vanhempia aina erikseen.
Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen suomiharrastaa@gmail.com
Tarvitsemme seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, Koulu, Luokka-aste, Harrastajan yhteystiedot (numero), Sukupuoli: tyttö, poika, muu, en halua kertoa, Huoltajan nimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa. Lisäksi tieto jatkaa harrastusta, jos osallistuitte jo syksyllä parkouriin.
Saatte meiltä aina kuittauksen ilmoittautumisen jälkeen, jonka saatuanne lapsenne voi osallistua toimintaa. Ikävä kyllä emme voi ottaa lapsia mukaan ilman huoltajan tekemää tai vaillinaista ilmoittautumista (edes tutustumaan).
Olkaa meihin heti yhteydessä sähköpostitse lapsenne lopettaessa ryhmässä, koska jonossa saattaa olla innokkaita lapsia odottamassa mukaan pääsyä. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Muut asiaan liittyvät kysymykset ja kommentit voitte lähettää meille sähköpostitse suomiharrastaa@gmail.com (vastaamme aina kaikkiin kysymyksiin ja mahdollisimman pikaisesti).
Tervetuloa nauttimaan liikunnasta kanssamme, Stadin pallo / Harrastamisen Suomen malliMuut kerhot ja harrastuksetKerhotoiminta

TIISTAI

Rytmimajakka

14.30-15.15
bändipaja, 7-10 –vuotiaat

15.15-16.00
bändipaja, 8-12 –vuotiaat

16.00-16.30
kitara- ja ukuleleopetus (Huom! Ryhmäkoko vain 4 oppilasta)


TORSTAI

Shakkikerho 
klo 16.15-17
Vetäjänä: Antti Virtanen, Shakkilinna
maksullinen: 6€/ oppitunti ja 10€ kerhovihko


Keskiviikon harrastusaika

Katso keskiviikon kerhotarjonta

Voit oman koulusi lisäksi katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.
30.03.2022 08:27