Konalan ala-asteen koulu

Konalan ala-asteella vallitsee lämminhenkinen, oppimisen iloa ylläpitävä ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme oppilaita tutkivaan ja toiminnalliseen oppimiseen.

Huomioimme lasten lähtökohdat ja yksilölliset tarpeet. Kokeilemme rohkeasti uusia työtapoja ja oppimisympäristöjä. Erehtyminen on sallittua. Motivoimme elämänmittaiseen oppimiseen.

Koulu sijaitsee rauhallisella alueella Länsi-Helsingissä. Teemme tiivistä yhteistyötä huoltajien ja alueen eri toimijoiden kanssa. Oppilaita koulussa on n. 265.

Opettaja ja oppilas

[3.2.2018] Ilo syntyy hyvän tekemisestä ja välittämisestä!

Tärkein taito arjessa on olla ihminen toiselle ja omata toista arvostava kohtaamisen taito. Koulumme 3. luokkalaiset kirjoittivat kirjeitä tuleville ekaluokkalaisille, jotka saivat ne kouluun ilmoittautuessaan. Lähetämme kaikille koulumme tuleville ekaluokkalaisille kyseiset kirjeet. Viikolla 6 vietämme väriviikkoa oppilaskunnan hallituksen innoittamana. Tavoite on tuottaa hyvää mieltä. Toivotamme hyvää ystävänpäivää ja virkistävää urheilulomaa (vko 8)!


[10.1.2018] Kiitos aktiivisesta osallistumisesta koulutulokkaiden infoiltaan ke 10.1.2018!  

Ohessa tilaisuuden pp-esitys sekä miksi kannattaisi valita ranskan kieli pp-esitys. Lisätietoja koulutulokkaiden vanhemmille osoitteessa https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/tervetuloa

[8.11.2017] Koulu alkaa tulevana lukuvuonna to 9.8.2018.
Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto päätti ti 7.11. Helsingin kaupungin suomenkielisten peruskoulujen lukuvuoden 2018-19 työ- ja loma-ajoista. Lue lisää  

Lisää uutisia


www.konala.edu.hel.fi
Rehtori Pauliina Timonen
Tarkemmat yhteystiedotJAA
03.02.2018 14:42