Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta

Lukuvuonna 2019-2020 kerhoja järjestää pääasiallisesti vanhempainyhdistys. Mahdollisista muista kerhoista tiedotetaan huoltajille erikseen.


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.  

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:


Pelisuunnittelu ja koodaus 6.10.2021 alkaen

keskiviikko 14.30-16.00, kieliluokka

3.-6.-luokkalaisille

Kodareiden, Suomen suurimman lasten ja nuorten koodikoulun pelisuunnittelu- & koodauskurssilla tehdään pelejä ja koodataan. Koodikoulumme perusajatus on, että koodaus kuuluu kaikille. Ratkomme ohjelmointipulmia Code.org ja Code Combat -oppimisympäristössä sekä ohjelmoimme pelejä Scratch, Python sekä JavaScript-kielillä. Tutustumme myös laitteiden ohjelmointiin Micro:bitin avulla, josta koodaamme retron pelikoneen :)

Lue kursseistamme lisää: https://kodarit.fi/

Ilmoittaudu mukaan: linkin kautta

Järjestäjä: Koodikaverit Oy / Harrastamisen Suomen malli


Leffatyöpaja

keskiviikko 14.15-15.45, luokkahuone 120

3.-6.-luokkalaisille

Leffatyöpajassa opit kaikenlaista uutta elokuvista ja siitä, miten niitä tehdään. Keksimme omia tarinoita ja kokeilemme yhdessä elokuvanteon eri vaiheita: käsikirjoitamme, kuvaamme ja leikkaamme. Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin jo elokuvaa harrastaneille, tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuminen: Linkin kautta

Ohjaaja: Aatos Ketvel, kelaamo@koulukino.fi

Yhteyshenkilö: Valentina Mäntylä, valentina.mantyla@koulukino.fi (ma-ke)

Järjestäjä: Koulukino / Harrastamisen Suomen malli


Parkour

keskiviikko 15.00-16.00, koulun liikuntasali

3.-6.-luokkalaisille

Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden.

Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi

Ilmoita seuraavat tiedot: ryhmän paikka ja aika, osallistujan nimi, osallistujan syntymäaika, huoltajan nimi, huoltajan sähköposti, huoltajan puhelinnumero.

Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli11.10.2021 14:55