Katajanokan ala-asteen koulu

Koulussamme toimii perusopetuksen luokat 1-6, maahanmuuttajien valmistavan opetuksen ryhmä ja yksi erityisluokka. Koulussamme on noin 200 oppilasta.

Lukunäkymä. Avaa helppokäyttöisyysohje näppäinyhdistelmällä Alt Vaihto A.

[6.3.2019] Maaliskuun tiedote

Lukunäkymä. Avaa helppokäyttöisyysohje näppäinyhdistelmällä Alt Vaihto A. Lukunäkymä. Avaa helppokäyttöisyysohje näppäinyhdistelmällä Alt Vaihto A.

Maaliskuun tapahtumia

* Maaliskuu alkaa arviointiviikolla 4.-8.3.2019. Tällä viikolla 1.-3.-luokkalaisten koulupäivä alkaa 9.30 ja päättyy 13.15. Isompien oppilaiden koulupäivä alkaa 9.30 ja päättyy 13.15 maanantaina sekä keskiviikosta perjantaihin, ja tiistaina 14.15. Ykkös-kakkosluokkalaisten iltapäivätoiminta alkaa päivittäin koulupäivän jälkeen. 

* Kaupungin nuorten vaikuttamisjärjestelmä Ruuti jakaa kouluille varoja, joiden käytöstä oppilaat päättävät. Kaikki oppilaat ovat saaneet ehdottaa sopivia kohteita varoille, ja oppilaskunnan hallitus on organisoinut äänestyksen tällä viikolla. Tänä vuonna ehdotettiin käyntejä erilaisissa liikuntapuistoissa, elokuvissa, Heurekassa ja hampurilaisravintolassa sekä koko koulun leirikoulua. 

* Poliisi pitää laillisuuskasvatusta oppilaille torstaina 7.3.

* Perjantaina 8.3. kuudesluokkalaiset osallistuvat Ruoholahden nuorisotalolla ehkäisevän päihdekasvatuksen ja turvataitojen Valintojen stoori -tapahtumaan.

* Palvelukeskus Helsinki viettää kouluruokalassa espanjalaista teemaviikkoa tiistaista torstaihin 12.-14.3. Espanjan kieli on myös ollut kolmasluokkalaisilla ensi kertaa vapaaehtoisen kielivalinnan kohteena. Viva España!

* Koulun johtokunta kokoontuu maaliskuun lopussa.

Lisää ajankohtaisia asioita


www.kataa.edu.hel.fi
Koulunjohtaja Eeva TuoriJAA
07.03.2019 15:05