Katajanokan ala-asteen koulu

Koulussamme toimii perusopetuksen luokat 1-6, maahanmuuttajien valmistavan opetuksen ryhmä ja yksi erityisluokka. Koulussamme on 195 oppilasta.

[1.11.2018] Marraskuun tiedote 

Lukunäkymä. Avaa helppokäyttöisyysohje näppäinyhdistelmällä Alt Vaihto A.

Marraskuun tapahtumia:

* Tiistaina 6.11. koulussa vierailee Helsingin yliopiston kansainvälisiä yhteistyöopiskelijoita Pohjoismaista ja Baltiasta. Vieraat tutustuvat aamupäivällä opiskeluun monissa luokissa, ja 6.-luokkalaiset opastavat ja kertovat koulusta. 

* Helsinki Education Week järjestää kielimessut oppilaille ja huoltajille keskiviikkona 7.11. klo 16-18.30. Tapahtumapaikkana kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16. Illassa esitellään kaupungin kielivalikoimaa, kielenoppimista ja erityisesti 2. ja 3. luokkien oppilaille ja heidän huoltajilleen kevään tulevia kielivalintoja. 

* Kuudesluokkalaiset tutustuvat yläasteopiskeluun Kruununhaan yläasteella maanantaina 12.11.2018.

* Kirjastoauto on koululla maanantaina 19.11. Oma lainauskortti mukaan. 

* Tiistaina 20.11. Liikkuva koulu –hankkeen järjestämää ohjattua liikuntaa kaikille luokille.

* Marraskuun aikana oppilaat tekevät itsearviointia oppimisestaan ja työskentelytaidoistaan. Itsearvioinnin pohjalta opettaja ja oppilas keskustelevat oppilaan omien tavoitteiden saavuttamisesta, työskentelytaidoista ja käyttäytymisestä. Itsearvioinnista ja opettajan väliarvioinnista keskustellaan kotona huoltajien kanssa. 

* Lapsen oikeuksien viikon päätteeksi vietetään Lapsi mukaan töihin –päivää perjantaina 23.11. Jos perheessä osallistutaan päivään, toivomme että huoltaja ilmoittaa opettajalle siitä hyvissä ajoin. 

* Seurakunnan adventtihartaus ev.lut. oppilaille tiistaina 27.11. klo 8.30. Muilla oppilailla katsomusaineen tunnit lukujärjestyksen mukaisesti. 

* Ylipormestarin itsenäisyyspäivän vastaanotto neljäsluokkalaisille pidetään Finlandia-talolla torstaina 29.11. 

* Oppilaskunta on tehnyt hankintoja hallinnoimillaan Ruuti-määrärahoilla: 26. lokakuuta järjestettiin tanssipäivä koko koululle, ja luokkiin hankitut aktiivituolit ovat saapuneet tällä viikolla. Myöhemmin syksyllä oppilaskunta järjestää kouluhuppareiden logokilpailun. Huppareita voi hankkia vanhempainyhdistyksen kautta myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

Lisää ajankohtaisia asioita


www.kataa.edu.hel.fi
Koulunjohtaja Eeva TuoriJAA
01.11.2018 15:32