Suoraan sisältöön

Katajanokan ala-asteen koulu

Laivastokuja 6
00160 Helsinki
PL 16301, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 80313
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Katajanokan ala-asteen koulu

Koulussamme toimii perusopetuksen luokat 1-6, maahanmuuttajien valmistavan opetuksen ryhmä ja yksi erityisluokka. Koulussamme on noin 200 oppilasta.

Lukunäkymä. Avaa helppokäyttöisyysohje näppäinyhdistelmällä Alt Vaihto A.

[9.9.2019] Syyskuun tiedote 

* Tämän lukuvuoden teema on hyvinvointi. Syyskuun aikana järjestettävien tapahtumien avulla käsittelemme ruokailua ja sen merkitystä hyvinvoinnille, ja tavoitteena on että kouluruokailu koettaisiin tärkeäksi osaksi koulupäivää.

* Syyskuun toisella viikolla on ruokahävikkiviikko, ohjeena ”syö mitä otat”.

* Merikasarmin perusparannusta tekevä yhtiö haluaa muistuttaa liikenneturvallisuudesta jakamalla oppilaille syyskuussa heijastimet.

* Koulumme osallistuu Töölönlahden maailmanympärysmatka -haasteeseen. Oppilaat keräävät kävelysuorituksia kiertämällä Töölönlahtea. Haaste on osa Suomen EU-puheenjohtajakauden ohjelmaa, ja järjestäjänä on Helsingin kaupunki. Tavoitteena on kerätä lahjoitus Itämeren puhdistamiseksi muovijätteestä. Tavoitteen täyttymistä voi seurata osoitteessa maailmanympärysmatka.fi.

* Kerhojen toiminta alkaa 10.9. lähtien.

* Kirjastoauto tulee koululle perjantaina 13.9. Omat lainauskortit mukaan.

* Poistumisharjoitus pidetään syys-lokakuun vaihteessa.

* Kaupungin strategian mukaisesti käytämme koko kaupunkia oppimisympäristönä. Tästä opettajien tulee raportoida merkitsemällä Wilmaan ”Opetus muualla”. 1.-2.-luokkalaisilla tavoitteena on tehdä esikoulun kanssa yhteistyötä, ja heille Wilmassa merkitään ”Esialkuop”. Valitettavasti merkinnät näkyvät myös huoltajien sähköposteissa - pyydämme kärsivällisyyttä, kun näitä merkintöjä silloin tällöin sataa Wilmaan!

* Johtokunta kokoontuu 30.9. käsittelemään toimintasuunnitelmaa.

Lisää ajankohtaisia asioita


www.kataa.edu.hel.fi
Koulunjohtaja Eeva TuoriJAA
09.09.2019 16:38