Suoraan sisältöön

Meidän koulu

Käpylän peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, jonka 1-10-luokilla opiskelee noin 900 oppilasta. 

Yleisopetuksessa opiskelee noin 800 oppilasta, eli yhden luokka-asteen koko on 50-80 oppilasta. Yleisopetuksen lisäluokka eli kymppiluokka toimii koulussamme myös tänä lukuvuonna. Lisäksi koulussa toimii myös ns. valmistava luokka yläkouluikäisille.

Erityisluokkiemme (pidennetty yksilöllinen opetus ja toiminta-alueittain järjestettävä opetus) kuudella luokalla opiskelee yli 40 oppilasta.

Painotettuna varhennettua espanjaa voi opiskella jo ensimmäiseltä luokalta alkaen ja opetukseen haetaan soveltuvuuskokeella. Vieraskielistä suomi-espanja -opetusta on myös 1. luokalta alkaen ja siihenkin hakeudutaan soveltuvuuskokeella.

Luonto- ja tiede-painotteista opetusta koulussamme on yläkoulussa, 7-9-luokilla, ja siihen hakeudutaan soveltuvuuskokeella.

Käpylän peruskoulu sijaitsee Puu-Käpylän kyljessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella lähellä Mäkelänkadun ja Koskelantien risteystä. Koululla on kolme toimipistettä samassa korttelissa. Rakennusten nimet ovat Väinölä (Väinölänkatu 7), Untamo (Untamontie 2) ja Hykkylä (Mäkelänkatu 93).

Lisäksi koulumme aktiivisessa käytössä on oma kasvitarha-alue Kumpulan koulukasvitarhalla.JAA
14.06.2017 17:08