Suoraan sisältöön

Meidän koulu

Kannelmäen peruskoulu on Kaarelan alueella, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella toimiva yhtenäinen peruskoulu. Koko Kannelmäen koulussa opiskelee noin 1050 oppilasta. Koulumme oppilasmäärä on kasvussa mm. alueella tapahtuvan uudisrakentamisen vuoksi. Koulumme on aktiivinen ja turvallinen lähikoulu, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista perusopetusta. Koulumme toimii Helsingin yliopiston opettajaopiskelijoiden kenttäkouluna.

Kannelmäen peruskoulu toimii neljässä toimipisteessä osoitteissa Kanneltie 1 (KANNEL), Runonlaulajantie 40 (RUNO), Kaarelan raitti 3 (RAITTI) ja Kuninkaantammenkierto 3 (TAMMI). Kuninkaantammen alueelle valmistuu lähivuosina koulurakennus, jossa tullaan järjestämään opetusta vuosiluokilla 1-4. Lukuvuonna 2020-2021 Tammen toimipisteessä toimii yksi 1.luokka ja yksi 2.luokka. 

Koulumme tarjoaa ilmaisun painotettua opetusta seitsemänneltä luokalta alkaen ja opetukseen haetaan soveltuvuuskokeella. Koulullamme on laaja kieliohjelma. Tarjottavat kielet ovat englanti, ruotsi, ranska, saksa, espanja ja venäjä.

Koulussamme toimii myös erityisen tuen pienryhmiä ja valmistavan opetuksen ryhmä (vuosiluokat 5-9). Vuosiluokkien 1-4 valmistava opetus järjestetään koulussamme inklusiivisesti yleisopetuksen ryhmissä.

 

 24.06.2020 12:28