Meidän koulu

Kannelmäen peruskoulu on Kaarelan alueella, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella toimiva yhtenäinen peruskoulu. Koko Kannelmäen koulussa opiskelee noin 950 oppilasta, oppilasmäärä on kasvussa mm. alueella tapahtuvan uudisrakentamisen vuoksi. Kannelmäen peruskoulu toimii kolmessa toimipisteessä osoitteissa Kanneltie 1, Runonlaulajantie 40 ja Kaarelan raitti 1. Lähivuosina koulu valmistautuu vastaamaan myös Kuninkaantammen alueen opetuksen ja kasvatuksen palveluista. Koulu on aktiivinen ja turvallinen lähikoulu, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista perusopetusta. Koulu toimii Helsingin yliopiston kenttäkouluna.

Koulu tarjoaa ilmaisun painotettua opetusta seitsemänneltä luokalta alkaen ja opetukseen haetaan soveltuvuuskokeella. Koululla on laaja kieliohjelma, tarjottavat kielet ovat englanti, ruotsi, ranska, saksa, espanja ja venäjä.

Yleisopetuksessa opiskelee noin 860 oppilasta. Tällä hetkellä koulussa toimii lisäksi kuusi erityisen tuen pienryhmää, tuettu pienryhmä ja valmistava luokka yläkouluikäisille. Luokka-asteilla 1-4 koulu toimii inklusiivisesti juuri maahan muuttaneille oppilaille.

 

 JAA
10.08.2018 14:25