Suoraan sisältöön

Kankarepuiston peruskoulu

Jakomäenpolku 6
00770 Helsinki
PL 77301, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 80671
Toimipiste kartalla

Kankarepuiston peruskoulu

Kankarepuiston koulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on 1.-9. luokat. Oppilaita koulussa on noin 530. Koulussa on painotettua opetusta, erityisluokkia sekä valmistavaa opetusta maahanmuuttajille.Ajankohtaista


Tulevien ekaluokkalaisten vanhempainilta 8.12.2021

Keskiviikkona 8.12. klo 17.00 järjestämme ensi vuoden ekaluokkalaisten huoltajille vanhempainillan. Kutsu tilaisuuteen on välitetty alueen päiväkotien kautta.

Olemme tänään saaneet kaupungilta uuden, viime hetken ohjeistuksen tarkastaa tilaisuudessa koronapassit. Lähitilaisuuteen saapuvat huoltajat, varaattehan mukaanne koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen. Koronapassi tarkastetaan THL:n koronapassin lukija -sovelluksella ja lukija lukee ainoastaan tiedon siitä, onko henkilön koronapassi voimassa vai ei. Koulu ei saa muita tietoja osallistujien terveystiedoista.

Etäosallistuminen tilaisuuteen on edelleen mahdollista, linkki on toimitettu päiväkotien kautta ja tarvittaessa sitä voi tiedustella myös apulaisrehtorilta sähköpostitse osoitteesta lotta.karlsson (a) edu.hel.fi


Hakeutuminen 7. luokalle

Hakuaika 7. luokalle on 15.11.–15.12.2021, ja haku tehdään Wilma-lomakkeella.

Jos oppilas on hakeutumassa englanninkieliseen, kaksikieliseen tai painotettuun opetukseen, eri vaihtoehtoihin voi tutustua oheisen linkin kautta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/mita-opiskellaan/painotettu/. Soveltuvuuskokeet pidetään 12.1.–19.2.2022.

Tarkempaa tietoa seitsemännelle luokalle siirtymisestä: http://edu.hel.fi/kuudesluokkalaisenopas.


Ilmoittautuminen aamutoimintaan

Koulussamme järjestetään aamupäivätoimintaa jokaisena koulupäivänä 8.15-9.00 (ja tarpeen mukaan klo 9.00-9.45) välisenä aikana.

Aamupäivätoiminta on ensisijaisesti tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille. Toiminta on maksutonta. Aamupäivätoiminnan ohjaajina toimivat koulun koulunkäynninohjaajat. Toimintaa järjestetään koulun tiloissa ja sään salliessa ulkona.

Aamupäivätoimintaan ilmoittaudutaan Wilman kautta valitsemalla Wilman yläpalkista ”Hakemukset ja päätökset” -> Tee uusi hakemus -> Aamutoimintaan ilmoittautuminen -> Täytä tiedot -> Tallenna tiedot.

Aamupäivätoiminnasta ei tehdä erillistä päätöstä vaan pelkkä ilmoittautuminen riittää.


www.jakopk.edu.hel.fi
Rehtori Jane Majanen
Tarkemmat yhteystiedot

07.12.2021 15:15