Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.

Koulullamme järjestetään myös muita, ulkopuolisten toimijoiden toteuttamia kerhoja ja harrastuksia, joissa on osallistumismaksu. Toiminnan järjestäjä on vakuuttanut oppilaat. Maksulliset kerhot esitellään tämän sivun lopussa.

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi.


Maksuttomat harrastukset ja kerhot

Torstaisin:

Tanssimix (2.9. alkaen)

HUOM! Alkoitusaika on klo 15.45

torstai klo 15.45-16.30, alasali

3.-6.-luokkalaisille
Tanssimixissä perehdytään tanssin perustaitoihin ja kehitetään omaa tanssillista ilmaisua erilaisilla luovilla ja improvisaatioon perustuvilla harjoitteilla. Tunteihin sisältyy tanssin ilon lisäksi myös eri tanssilajeihin tutustumista sekä omien tanssiesitysten työstämistä.
Järjestäjä: Tanssix
Ilmoittautuminen: info@tanssix.fi
Tarvittavat tiedot: nimi, luokka, koulu, mahdolliset hahmotukseen ja keskittymiseen liittyvät haasteet, jotka opettajan on hyvä tietää, huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
Yhteyshenkilö: Tiina Salmi, puh. 040 1988469

Perjantaisin:

Parkour (3.9. alkaen) RYHMÄ TÄYNNÄ, lisäryhmä täytetään varasijalle jääneillä (pe klo 14-15)
perjantai klo 15-16, yläsali
3.-6.-luokkalaisille
Parkourtemppuilu tunneilla on tarkoitus oppia käyttämään kehoa monipuolisesti ja hallitusti. Tunneilla opetellaan erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, kiipeämisiä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Liikkeet opetellaan tekniikkaharjoittelulla. Tunnit sisältävät hyvät lämmittelyt ja venyttelyt loukkaantumisriskin vähentämiseksi.
Parkour on loistava laji kehonhallinnan kehittämiseen, aerobisen sekä anaerobisen kestävyyden kehittämiseen. Sitä voi harrastaa missä vaan ja se on myös hauskaa!
Jokainen etenee omien taitojensa mukaisesti.
Ilmoittautuminen: vsh.dun3@gmail.com
Ilmoita seuraavat tiedot: ryhmän paikka ja aika, osallistujan nimi, osallistujan syntymäaika, osallistujan kotikunta, huoltajan nimi, huoltajan sähköposti, huoltajan puhelinnumero
Järjestäjä: Voimisteluseura Helsinki VSH

Muut kerhot ja harrastukset


 17.09.2021 07:51