Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät:

Uusi ryhmä:

Sirkus-harrastus (vko 15 alkaen)
Tiistai klo 14.45 - 15.30
(9-11-vuotiaille)
Keskiviikko klo 14.30 - 15.15
(10-12-vuotiaille)
Torstai klo 14.30 - 15.15
(9-11-vuotiaille)
Sijainti: Generaattorisali, Voimala/rakennus 1, Circus Helsinki, Sörnäisten rantatie 22
Tunneilla harjoitellaan mm. akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta, trampoliinia, pariakrobatiaa ja nuorallakävelyä. Akrobatiaharjoitukset sisältävät mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsinseisontaa. Lisäksi tunneilla harjoitellaan esiintymistä ja luovuutta sekä voimaa ja liikkuvuutta. Harjoituskertoja on yhteensä 4 kpl. Tunnit ovat tauolla pääsiäislomalla to 14.4., ti 19.4. ja ke 20.4.
Ilmoittautuminen: Linkki ilmoittautumiseen
Yhteystiedot: Essi Hoppari, +358 44 981 0673 (arkisin klo 9–15), info@circushelsinki.fi
Järjestäjä: Circus Helsinki / Harrastamisen Suomen malliTorstaisin:

Eläinharrastus, torstai klo 15-16.30, Porvoonkatu 2 (3.2. alkaen)
3.-6.-luokkalaisille
Pks4H:n eläinharrastuksen ryhmissä askarrellaan, leikitään ja touhutaan kaikenlaista mukavaa ja eläinaiheista. On myös mahdollista, että kerhossa käy eläinvieraita. Kerho ei sovellu eläinallergisille.
Ilmoittaudu: Linkki ilmoittautumiseen
Yhteyshenkilö: netta.makisalo@4h.fi
Järjestäjä: 4H / Harrastamisen Suomen malli


Tanssi, torstai klo 15.45-16.30, tanssisali, Sturenkatu 2B
3.-6.-luokkalaisille
Tanssimixissä perehdytään tanssin perustaitoihin ja kehitetään omaa tanssillista ilmaisua erilaisilla luovilla ja improvisaatioon perustuvilla harjoitteilla. Tunteihin sisältyy tanssin ilon lisäksi myös eri tanssilajeihin tutustumista sekä omien tanssiesitysten työstämistä.
Ilmoittautuminen: info@tanssix.fi
Tarvittavat tiedot: nimi, luokka, koulu, mahdolliset hahmotukseen ja keskittymiseen liittyvät haasteet, jotka opettajan on hyvä tietää, huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
Yhteyshenkilö: Tiina Salmi, puh. 040 1988469
Järjestäjä: Tanssix / harrastamisen Suomen malli

Perjantaisin:
Parkour
perjantai klo 14-15,
liikuntasali, Sturenkatu 2B
perjantai 15-16, liikuntasali, Sturenkatu 2B
Parkour on urbaani urheilulaji, jossa on tarkoitus oppia käyttämään kehoa monipuolisesti ja hallitusti, kehittämällä samalla rohkeuttaan. Parkourissa liikutaan paikasta toiseen sulavasti hyödyntäen monipuolisesti erilaisia liikkumistapoja, kuten hyppyjä, kiipeämisiä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Tunnit sisältävät hyvät lämmittelyt ja venyttelyt loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Harjoituksissa tehdään myös lajinomaista voimaa sekä harjoitellaan liikkuvuutta. Harjoitukset koostuvat erilaisista harjoitteista ja radoista, joiden myötä opetellaan turvallisesti ja hauskasti parkourin perustaitoja. Parkour sopii kaikille ja on taatusti hauska tapa liikkua.
Ilmoittautuminen: vsh.dun3@gmail.com
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, Koulu, Luokka-aste, Harrastajan yhteystiedot (numero), Sukupuoli: tyttö, poika, muu, en halua kertoa, Huoltajan nimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa
Järjestäjä: Voimisteluseura Helsinki VSH / harrastamisen Suomen malli

...
Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.
Yläkouluikäisten ryhmiin voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista.
Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.

Muut kerhot ja harrastukset


 05.04.2022 16:26