Kalasataman peruskoulu

Kalasataman peruskoulu on elokuussa 2016 toimintansa aloittanut yhtenäinen peruskoulu. Koulu toimii kahdessa toimipisteessä. Kalasatamassa Polariksenkatu 1:ssä on yleisopetuksen luokat 1-4 sekä seitsemän SLI-luokkaa (1-5) jotka on tarkoitettu oppilaille, joilla on kielellinen erityisvaikeus. Sturenkadun toimipisteessä toimii neljä SLI-ryhmää (luokat 6-9).

International visitors please contact first Mrs Marika Lahti and Mrs Hanna Bjökman in case of visit request. Thank you!

marika.lahti(at)hel.fi / hanna.bjorkman(at)hel.fi

KOULUUN ILMOITTAUTUMISAIKA ON 7.-23.1.

KOTEIHIN LÄHETETÄÄN  Tervetuloa kouluun!-opas, joka löytyy sähköisesti myös osoitteesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus.ja-koulutus/opetus/tervetuloa.

Lisätietoa https://www.hel.fi/helsinki/fi/paivahoito-ja-koulutus/perusopetus/mita-opiskellaan

KALASATAMAN KOULUTULOKASINFO KESKIVIIKKONA 9.1.2019 KLO 17-18 POLARIKSENKATU 1:N TOIMIPISTEESSÄMME. Tilaisuudessa paikalla rehtori Kati Pennanen. Infossa kerrotaan koulun toiminnasta ja huoltajat ja oppilaat voivat tutustua koulun tiloihin. Varsinainen koulutulokkaiden oma tutustumispäivä pidetään toukokuussa.

Voit tuoda kouluun ilmoittautumislomakkeen paikan päälle viimeistään 23.1., varsinkin, jos haet lasta muuhun kuin lähikouluun. Muussa tapauksessa kouluun ilmoittautuminen tehdään sähköisesti oppivelvollisuusilmoituksessa annetun tilapäisen wilma-tunnuksen avulla (lähikouluilmoittautuminen).

Lisätietoa kouluun ilmoittautumisesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/ilmoittautuminen/koululla/

Iltapäivätoimintaan hakeminen alkaa 18.3.jolloin oppilaaksiottopäätökset ovat tiedossa. Alustava tarve aamupäivätoiminnalle ilmoitetaan kouluun ilmoittautumisen yhteydessä.


KOULU LAAJENEE! Kalasatama schoolbuilding will be enlargened!

Keväällä 2019 alkavat koulun 2-vaiheen laajennustyöt.

INFOILTA KOULULLA TIISTAINA 11.12.2018 KLO 18-19.

Infossa projektijohtaja Mika Malkki kertoo rakennushankkeen vaikutuksista mm. koulun piha-alueisiin.

Laajennusosan on määrä valmistua vuoden 2020 loppuun mennessä.

TERVETULOA! Welcome to listen more!


www.kalasatama.edu.hel.fi      
Rehtori Kati Pennanen
Tarkemmat yhteystiedot
JAA
03.01.2019 10:13