Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.


Kaisaniemen ala-asteen kerhot:

Bändikerho (3.-6.-lk) KERHOT TÄYNNÄ: maanantaisin ja torstaisin klo 14.20-15.20, ohjaajana musiikkiluokanopettaja Santtu Vihunen. Koronarajoitukset huomioiden kerhoon ei oteta uusia kerholaisia syyskaudelle 2021 (ryhmäkoko täynnä). Mahdollisia haja-ja peruutuspaikkoja saattaa vapautua lukukauden aikana ja näitä voi kysellä myös Wilman kautta. 

Shakkikerho: tiistaisin klo 13.30-14.30 sekä 14.30-15.30, ohjaajana luokanopettaja Klaus Jämsén

Espanjan kielen kerho: torstaisin 14.15-15.15 luokassa 508. Kerhon ohjaajana toimii opettaja Harri Laine. Syyslukukaudella kerho järjestetään 5. luokkalaisille ja kevätlukukaudella 4.-ja 6.luokkalaisille. 


Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:

3.-6.-luokkalaisille:

Leffatyöpaja keskiviikko 14.15-15.45 luokkahuone 319

Leffatyöpajassa opit kaikenlaista uutta elokuvista ja siitä, miten niitä tehdään. Keksimme omia tarinoita ja kokeilemme yhdessä elokuvanteon eri vaiheita: käsikirjoitamme, kuvaamme ja leikkaamme. Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin jo elokuvaa harrastaneille, tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuminen: RYHMÄ TÄYNNÄ

Ohjaaja: Sini Järnström, sini.jarnstrom@gmail.com

Yhteyshenkilö: Valentina Mäntylä, valentina.mantyla@koulukino.fi (ma-ke)

Järjestäjä: Koulukino / Harrastamisen Suomen malliLisää kerhoja tulossa! 


Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta.

Koululaisten kerhotoimintaa järjestetään normaalisti elokuussa koulutyön alkaessa. Kerhotoimintaa voidaan järjestää myös etäyhteydellä. Toiminnassa noudatetaan voimassa olevia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. (Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan päivitetty ohje 5.8.2020.) 
14.09.2021 19:16