Jakomäen peruskoulu

Jakomäen koulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on 1.-9. luokat. Oppilaita koulussa on noin 490. Koulussa on painotettua opetusta, erityisluokkia sekä valmistavaa opetusta maahanmuuttajille.

AJANKOHTAISTA
   

Viikolla 42 vietetään syyslomaa ma 15.10.-pe 19.10. Koulu jatkuu loman jälkeen ma 22.10. normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.

Oppilaalla on mahdollisuus anoa lupaa perusopetuksesta poissaoloon. Kaikki kokonaisen koulupäivän kestävät ja sitä pidemmät poissaolot anotaan koulun kotisivuilta löytyvällä tai opettajalta pyydettävällä lomakkeella. 1-5 päivän pituiset poissaolot käsittelee luokanopettaja / luokanvalvoja, 6 päivää tai sitä pidemmät poissaolot käsittelevät apulaisrehtorit.

Vanhempainneuvoston seuraava kokous on 24.10.2018 klo 17:30 C-rakennuksessa. Vanhempainneuvosto toivottaa kaikki uudet toimijat lämpimästi tervetulleiksi!

Ilmoittautuminen lähikouluun tehdään internetissä. Ohjeet ja lisätietoja "Tervetuloa  kouluun" -oppaasta, joka löytyy Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan sivuilta  osoitteesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/tervetuloa         

Koulun arkea voi seurata kuvapalvelu Instagramissa (@jakomaenperuskoulu) ja Facebookissa: Jakomäen peruskoulu.


www.jakopk.edu.hel.fi
Rehtori Jane Majanen
Tarkemmat yhteystiedot
JAA
15.11.2018 09:42