Jakomäen peruskoulu

Jakomäen koulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on 1.-9. luokat. Oppilaita koulussa on noin 450. Koulussa on painotettua opetusta, erityisluokkia sekä valmistavaa opetusta maahanmuuttajille.

AJANKOHTAISTA
   

Perjantaina 11.5. alakoulussa pelataan Peace United-jalkapalloturnaus. Opettaja tiedottaa tarkemmin päivän ohjelmasta ja aikataulusta lähempänä ajankohtaa.

Torstaina 24.5. 1-6 luokkien oppilaat osallistuvat Unicef-kävelyyn. Oppilaille on huhtikuussa esitelty Unicefin toimintaa salitilaisuudessa. Opettaja tiedottaa tarkemmin Unicef-kävelyn ohjelmasta ja aikataulusta lähempänä ajankohtaa.

Viimeisen kouluviikon 28.5. – 2.6. tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan erikseen lähempänä ajankohtaa.
taa koululla. 

Kevätjuhlia vietetään lauantaina 2.6 seuraavasti:
1 - 5 luokat klo 8.30 C-rakennuksessa ja 6 - 9 luokat klo 10.00 A-rakennuksessa. Toivotamme huoltajat tervetulleiksi koulun kevätjuhliin!

Uusi lukuvuosi 2018 – 2019 alkaa Jakomäen peruskoulussa torstaina 9.8. klo 9.00, paitsi koulunsa aloittavat
1. luokkien oppilaat, joilla koulu alkaa klo 8.30.

Oppilaalla on mahdollisuus anoa lupaa perusopetuksesta poissaoloon. Kaikki kokonaisen koulupäivän kestävät ja sitä pidemmät poissaolot anotaan koulun kotisivuilta löytyvällä tai opettajalta pyydettävällä lomakkeella. 1-5 päivän pituiset poissaolot käsittelee luokanopettaja / luokanvalvoja, 6 päivää tai sitä pidemmät poissaolot käsittelevät apulaisrehtorit.

Vanhempainneuvoston seuraava kokous on 21.8.2018 klo 17:30 C-rakennuksessa.


Ilmoittautuminen lähikouluun tehdään internetissä. Ohjeet ja lisätietoja "Tervetuloa  kouluun" -oppaasta, joka löytyy Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan sivuilta  osoitteesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/tervetuloa         

Koulun arkea voi seurata kuvapalvelu Instagramissa (@jakomaenperuskoulu) ja Facebookissa: Jakomäen peruskoulu.

Lisää ajankohtaisia asioita ja toukokuun kuukausitiedotteen löydät täältä...


www.jakopk.edu.hel.fi
Rehtori Jane Majanen
Tarkemmat yhteystiedot
JAA
09.05.2018 14:07